Cum se selectează în mod eficient spaţiul de depozitare pentru închiriere?

Autor: Charmy
Cum se selectează în mod eficient spaţiul de depozitare pentru închiriere?, Charmy

Din atât de multe spaţii producţie de închiriat Bucureşti disponibile pe piaţă la acest moment, în oferta companiilor de specialitate, antreprenorii interesaţi trebuie să aleagă un spaţiu special conceput pentru compania lor. O dată cu dezvoltarea businessurilor pe piaţa din ţară est nevoie de spaţii de depozitare suplimentare pentru desfăşurarea activităţilor. Pentru a închiria spaţiilor de depozitare necesare pentru compania lor, reprezentanţii marilor afaceri sau ai companiilor mijlocii şi mici ar avea nevoie de un capital destul de mare de aceea aceştia prefera să închirieze spaţii de depozitare la cel mai avantajos raport calitate-pret.

Procedura închirierii unui spaţiu de depozitare

Cei care sunt interesaţi de găsirea unui spaţiu de depozitare sau de servicii de închiriere depozit frigorific Bucureşti, trebuie să ia în calcul în primul rând gsirea unei companii care să le ofere servicii pe măsură aşteptărilor. O companie care oferă, printre alte servicii, cele de închiriere a spaţiilor de depozitare, mai ales a spaţiilor frigorifice, atât de necesare pentru unele afaceri, cu un portofoliu bogat de clienţi va oferi şi servicii de consultanţă specializate şi posibilitatea extinderii unei afaceri, chiar şi negocierea şi renegocierea chiriei.

Practic, oamenii implicaţi într-o afacere de succes în continuă dezvoltare sunt încurajaţi să îşi aleagă un depozit pentru unele produse, echipamente sau utiaje în care angajaţii îşi pot desfăşura activitatea în condiţii propice. Închirierea unui astfel de spaţiu este o soluţie foarte bună pentru depozitarea unor produse sau echipamente.

Pe baza căror criterii se închiriază o hală industrială?

Cele mai citite articole

Halele industriale trebuie alese în functei de mai multe criterii. În primul rând, antreprenorii trebuie să pună accent pe spaţiul disponibil, apoi pe valoarea chiriei cerută lunar, exprimată în euro sau în lei sau pe amplasarea halei sau a spaţiului industrial de depozitare, pe locuri de parcare şi accesibilitatea locului din punct de vedere al mijloacelor de transport în comun sau a drumurilor rutiere.

Hala industrială ori spaţiul de depozitare închiriat trebuie să se încadreze în clasa A, în cel mai rău caz în clasa B, oferind persoanelor interesate o bună viziblitate şi accesibilitate auto, dar şi o suprafaţă mare inchiriabila, locuri de pacare suficiente pentru furnizori şi angajaţi. În plus, acest spaţiu de închiriat trebuie să ofere posibilitatea de a intra cu maşini de mare tonaj, lifturi, trebue să ofere flexibilitate în compartimentare şi caracteristici speciale cum ar fi conexiunea la internet, cablarea de date sau la telefon.

În plus, spaţiul de închiriat trebuie să aibă şi servicii de pază şi protecţie, servicii de întreţinere şi de curăţenie pentru că antreprenorii să alega spaţiul respectiv. Concret, spaţiul de depozitare de închiriat trebuie să se încadreze în clasa A, să ofere sisteme de securitate, paza umană, suficient loc pentru birouri, pentru parcare, un procent mare de ocupare al terenului, pereţi rezistenţi şi o pardoseală rezistenta, din beton neted, anti-praf. În depozitele de închiriat trebuie să existe şi săli de conferinţe, saloane, birouri. 

O categorie mai specială de spaţii de închiriat este reprezentată de depozitele frigorifice care trebuie să ofere anumite condiţii de temperatura pentru depozitarea produselor.

Cele mai citite articole

Articole relevante