Angajarea spaţiului birourilor angajaţilor pentru că aceştia să fie mai productivi şi mai fericiţi

Autor: Charmy
Angajarea spaţiului birourilor angajaţilor pentru că aceştia să fie mai productivi şi mai fericiţi, Charmy

Serviciile de închiriere spaţii birouri Timişoara sunt disponibile inclusiv în mediul online. Pentru că biroul este un spaţiu aflat în plin proces de transformare, pentru că tot mai multe companii medii, multinaţionale, mari dar şi  mici îşi regândesc spaţiul de lucru în aşa fel încât să integreze comunicarea, flexibilitatea şi mobilitatea, este important ca acest spaţiu să fie amenajat în mod corespunzător astfel încât eficienta angajaţilor să fie sporită şi fericirea lor să fie asigurată.

Designul şi caracteristicile funcţionale ale mediului de lucru

Designul şi caracteristicile funcţionale ale mediului de lucru sunt foarte importante în luarea deciziei de a găsi birouri de închiriat Cluj şi de a le amenaja în mod corespunzător. Atenţia pe care angajatorul o va arăta către designul şi caracteristicile funcţionale ale mediului de lucru devine indicatorul cel mai important al inclinaţiei companiilor către creativitate şi inovaţie.

Cele mai citite articole

Pe măsură ce adaptarea spaţiului de lucru la nevoile angajaţilor şi accelerarea proceselor de lucru sunt din ce în ce mai căutate de companii, de aceea consultanţii trebuie să găsească soluţii noi, croite pe specificul activităţii şi profilul angajaţilor. Îndepărtându-se de simplă alocare a unui număr semnificativ de metri pătraţi per angajat şi aşezarea mobilierului în funcţie de caracteristicile planului de etaj al unei clădiri, tendinţele de amenajare a spaţiilor de birouri indica 3 direcţii principale pe care companiile trebuie să le ia în calcul.

Aceste direcţii fac referire la:

  • comunicare şi mobilitate. Spaţiul de lucru din birouri trebuie să promoveze comunicarea şi lucrul colaborativ. De aceea, spaţiile dedicate pentru discuţii formale sau informale vor fi astfel gândite în aşa fel încât să încurajeze mobilitatea în spaţiul de lucru şi interacţiunea între toate forţele din cadrul unei companii;
  • flexibilitate şi upgrade tehnologic. Din ce în ce mai multe companii promovează spaţii de lucru foarte flexibile, prin integrarea celor mai noi tehnologii IT, respectiv a soluţiilor de securizare şi stocare a informaţiei;
  • identitatea şi valorile companiei. Spaţiile de lucru, clădirile de birouri cauta să fie din ce în ce mai motivaţionale, să stimuleze productivitatea şi să rămână în amintirea utilizatorilor, angajaţi sau clienţi ai companiei. Noile soluţii de design şi de amenajare a birourilor se concentrează pe transmiterea identităţii şi valorilor companiei în mediul fizic, devenind o sursă pentru succes.

Aşadar, este foarte importantă amenajarea spaţiului de birouri a angajaţilor pentru productivitatea acestora şi pentru succesul companiei totodată, pentru că angajaţii fericiţi şi productivi asigura succesul companiei pentru care lucrează.

Angajarea spaţiului birourilor angajaţilor pentru că aceştia să fie mai productivi şi mai fericiţi, Charmy

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil