1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Probabil ai auzit de mitul momentului ideal de jucat la păcănele

Autor: Charmy
Probabil ai auzit de mitul momentului ideal de jucat la păcănele, Charmy

În lumea gamblingului există multe zvonuri și mituri despre momentul potrivit pentru a paria. Unele voci susțin că la final de lună cazinourile plătesc mai bine, altele spun că dacă joci păcănele noaptea câștigi mai bine și mai mult, iar altele că jackpoturile progresive sunt mai mari în weekend. Mai sunt multe alte “legende” despre jocurile de noroc, dar nu te ajută cu nimic să îți încarci mintea cu astfel de informații. 

Adevărul este că în cazul păcănelelor nu există o strategie clară care să funcționeze, nu există un interval de timp specific care să garanteze o plată, să declanșeze un bonus sau să obțină un jackpot progresiv.

Există totuși un moment ideal pentru a paria la păcănele. Citește mai departe pentru a afla când este cel mai bine să bagi bani în sloturi online. 

Cum stabilești momentul ideal pentru a paria

În primul rând, asigură-te că ai dormit bine, că ești odihnit. Altfel, nu intra în joc. O minte odihnită te va ajuta să iei decizii bune.

Ai nevoie de o minte ascuțită și focusată pentru a ști când să folosești, de exemplu, strategia de bază a jocului pentru a învinge dealerul la blackjack  și să știi când este timpul să te oprești din jucat păcănele. Pentru a-ți exersa concentrarea și autocontrolul poți încerca jocul de păcănele 40 Super Hot pe care îl găsești pe multe site-uri de gambling. 

În al doilea rând, înarmează-te cu răbdare și nu te aștepta ca de fiecare dată când joci să ieși din cazinou cu o mică avere. Jocurile de cazinou nu au întotdeauna un ritm rapid, iar jucătorii experimentați știu că, indiferent dacă joacă la păcănele sau la jocuri de masă, câștigurile necesită timp. Să te grăbești să joci pariuri mari nu te va ajuta să obții mai repede o plată mare – doar îți va crește șansele de a-ți pierde bankroll-ul într-o perioadă mai scurtă de timp.

În ultimul rând, asigură-te că joci responsabil. Dacă joci sloturi pentru că „simți” că este o modalitate bună de a câștiga bani, fă un pas înapoi. Jocurile de noroc nu se bazează pe emoții. Dacă joci condus de emoții, riști să pierzi toți banii și să nu te mai poți opri din jucat. 

Cazinourile plătesc mai mult la final de lună? 

Probabil ai auzit de mitul momentului ideal de jucat la păcănele, Charmy

Nici cazinourile online și nici cazinourile terestre nu plătesc mai mult la sfârșitul lunii deoarece toate păcănelele online, jocurile cu jackpot și alte jocuri sunt aleatorii și nu pot fi programate să plătească mai mult sau mai puțin la un anumit moment din zi sau din lună. 

Sfârșitul lunii poate fi un moment optim să joci dar din cu totul alte rațiuni. Poate pentru că ai primit salariul. Sau poate pentru că așa ți-ai stabilit tu să joci sloturi online în ultimele zile din lună. 

Cel mult, unele cazinouri pot să vină cu bonusuri sau diverse promoții interesante la final de lună. 

Sloturile plătesc mai mult noaptea? 

Cele mai citite articole

Aceasta este o altă întrebare din categoria miturilor despre jocurile de noroc. 

După cum ai aflat deja, nu există nicio legătură între șansele tale de a câștiga la păcănele și timpul în care alegi să joci jocuri de slot online. 

Ori de câte ori alegi jocuri create de furnizori de software serioși pentru cazinouri licențiate, poți fii sigur că acele jocuri sunt corecte și plătesc întotdeauna la fel, indiferent de ora la care joci.

Jackpoturile progresive sunt mai mari în weekend? 

Probabil ai auzit de mitul momentului ideal de jucat la păcănele, Charmy

În această legendă despre gambling există un sâmbure de adevăr. În mod normal, păcănelele cu jackpoturi progresive nu plătesc mai mult în weekend. Cu toate acestea, suma jackpotului tinde să crească plata la final de săptămână pentru că mai mulți oameni joacă sloturi online sâmbătă și duminică. Deci, cei care au creat acest mit au știut ceva despre trendul de la final de săptămână. 

Oamenii au mai mult timp să joace online în aceste zile, așa că jackpotul crește, mai ales dacă se acordă un bonus. 

Reține însă că generatorul de numere aleatorii este cel care dictează când se plătește jackpotul. 

Poți să faci o strategie pentru a stabili momentul optim? 

Adevărul este că nu există nicio strategie care să te ajute să stabilești un moment potrivit pentru a juca păcănele online și, mai ales, pentru a câștiga. 

Fiecare rundă de bonus și plată pentru sloturi se bazează pe randomizare, așa cum este permisă și dictată legal de cazinoul la care joci.

Concluzie

Așadar, cel mai bun moment pentru a juca la păcănele este atunci când ai chef să joci, dar cu condiția să fii într-o stare psihică bună și să fii odihnit. Toate miturile despre care ai auzit până acum sunt false și nu trebuie să ții cont de ele. 

Bazează-te pe noroc și pe stabilirea unor limite atât financiare cât și de timp. Jocurile înseamnă distracție și nu dependență. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner