Stilul vestimentar sportiv masculin – articole ce nu pot lipsi din garderoba unui pasionat de modă

Autor: Charmy
Stilul vestimentar sportiv masculin – articole ce nu pot lipsi din garderoba unui pasionat de modă, Charmy

De când piesele vestimentare sportive au făcut tranziția de la antrenamente și sală, la outfit-uri de stradă, acestea și-au schimbat aspectul, adaptându-se cerințelor modei street wear moderne. Stilul masculin cu precădere este cel care adoptă mai des ținutele sportive. Din acest motiv, este esențial ca fiecare garderobă masculină să conțină câteva piese de bază pentru un look sportiv perfect.

Pantaloni casual pentru ținute lejere

Pantalonii sunt piesele cheie pentru stilurile sportive masculine. Sunt extrem de confortabili, versatili, oferă libertate de mișcare în orice context și îți vor oferi o stare de bine întotdeauna. Pantalonii cu croi slim se încadrează în ținutele stradale, în timp ce modelele cu croi regular fit, îți vor oferi mai multă libertate de mișcare atunci când optezi pentru outfit-uri urbane. 

Pantalonii casual se caracterizează printr-un confort la superlativ, tocmai de aceea sunt esențiali în garderobele masculine. Alege pantaloni bărbați care ți se potrivesc și corespund gusturilor tale vestimentare. Fie că optezi pentru pantaloni de trening, jeanși, sau joggeri, fiecare model se va evidenția prin confort și un stil aparte.

Tricouri confortabile, simple sau colorate

Tricourile sunt articole special create pentru confort, fiind extrem de populare printre adepții unui stil sportiv sau casual. Tricourile în culori neutre se potrivesc pentru un outfit în zilele mai reci, în timp ce modelele colorate, cu imprimeuri vesele, sunt ideale în zilele de vară, călduroase. Alege tricouri pentru bărbați versatile și adaugă un plus de caracter ținutelor sportive, indiferent de anotimp. Confecționate din bumbac sau combinații de bumbac și poliester, pentru o mai mare libertate de mișcare și rezistență, tricourile sunt indispensabile în ținutele de sală și antrenament.

Cele mai citite articole

În același timp, alegerea unor tricouri simple masculine combinate cu pantaloni de trening, jeanși, baggy, joggeri, chinos, chiar și pantaloni din țesătură sau din catifea cord, vor crea un outfit obținut fără efort, confortabil. 

Hanorace minimaliste

Hanoracele, piesele minimaliste ce întregesc outfit-ul sportiv. Regăsindu-se într-o gamă largă de forme, cromatică, modele, cu glugă sau fără, cu fermoar sau peste cap, cu buzunare, hanoracele sunt articole indispensabile pentru un pasionat de fashion. Sunt ideale în zilele ceva mai răcoroase, dar pot fi purtate și în sezonul de iarnă, peste tricouri, alături de pantaloni, jachete bomber și bocanci sau adidași. Aspectul minimalist, culorile neutre, par a se integra perfect într-un stil sportiv, funcționând impecabil alături de pantaloni de trening, jeanși sau joggeri. 

Adidași pentru un touch aparte 

Adidașii reprezintă piesa care va defini întregul outfit. Aceștia vor ajuta la crearea unor combinații stilistice inedite, mixând pe confort și funcționalitate. Simpli, albi, negrii, colorați, cu imprimeuri, modele clasice sau adidași cu platformă, confecționați din materiale și tehnologii de ultimă generați, pentru asigurarea unui confort sporit, vor reuși să-și găsească locul în fiecare ținută sportivă. 

Sursa de imagine: Nguyen_Duy_Viet / Shutterstock.com

Cele mai citite articole

Articole relevante