TACTICA WEB – Cum să faci un site web? Promovarea și întreținerea site-ului web

Autor: Charmy
TACTICA WEB – Cum să faci un site web? Promovarea și întreținerea site-ului web, Charmy

Astăzi, multă lume apelează la agenția TACTICA WEB deoarece aproape toată lumea încearcă să-și găsească locul pe internet. Acest loc (pe care fiecare îl determină pentru sine în mod independent) poate fi un site web, cont de forum,  blog personal, magazin online etc. Omul modern este un om în rețea, nu unul local. El este mereu online sau încearcă mereu să fie online. Același lucru se întâmplă și în afaceri. Afacerile au încetat să mai fie locale, limitate fiind doar la zona unui chioșc comercial, centru comercial etc. Afacerile se străduiesc să fie în rețea. Este foarte important pentru o companie să aibă o pagină pe internet. Site-ul web este cel mai important lucru pentru afacerile moderne și profitabile.

Cum să faci un site web? 

Cum se creează o pagină corporativă? Cum să deschizi un magazin online? Ce este un site de cărți de vizită? Ce este mai bine să faci, să creezi singur  un site web sau să implici profesioniști care pot realiza un site la cheie? Care este prețul acestuia? Cât costă menținerea unui site web? Cât costă promovarea site-ului web?  Toate aceste întrebări sunt foarte importante astăzi și poți afla răspunsul de la agenția profesională TACTICA WEB.

Ce înseamnă crearea unui site la cheie?

Cele mai citite articole

După alegerea unui nume de domeniu, găzduire și sistem de gestionare a conținutului, urmează etapa de dezvoltare și crearea unui site. Dacă ești înarmat cu un arsenal de cunoștințe, poți încerca să îți creezi singur site-ul web. Însă, dacă dorești să te concentrezi complet pe afaceri, încredințează crearea site-ului agenției profesionale TACTICA WEB. Agenția web îți poate crea un site web complet, la cheie.

Crearea unui site web la cheie înseamnă a lăsa toată sarcina pe umerii agenției web, care va alege pentru tine și împreună cu tine un domeniu pe care îl va înregistra (unele companii viclene de găzduire înregistrează inițial un domeniu pentru ei, nu pentru Client). În cazul agenției TACTICA WEB, va înregistra domeniul special pentru tine – fie că ești o persoană fizică, fie că ești o persoană juridică. Fiecare etapă a construirii unei platforme este convenită cu clientul, adică cu tine. După acceptarea finală a proiectului, site-ul va începe să ia viață. 

TACTICA WEB – Cum să faci un site web? Promovarea și întreținerea site-ului web, Charmy

Promovare site web 

De regulă, site-ul terminat este funcțional în primele 2-3 luni. Imediat, apare nevoia  promovării site-ului, pentru ca acesta să fie pe primele poziții în rezultatele căutării în motorul de căutare Google. Chiar și în etapa de dezvoltare și creare a site-ului, au fost puse în funcționalitatea sa o listă de cuvinte cheie prin care site-ul va fi ulterior poziționat în motorul de căutare. Acest lucru simplifică foarte mult procesul de promovare a site-ului web. Poți solicita proiectarea site-ului sau a platformei la agenția profesională TACTICA WEB.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil