Teniși copii – încălțămintea ideală pentru fiecare băiat și fată

Autor: Charmy
Teniși copii – încălțămintea ideală pentru fiecare băiat și fată, Charmy

Tenișii sunt o încălțăminte la modă, după care sunt înnebuniți băieții și fetele de toate vârstele. Dar ce este important de știut atunci când îi alegi și cum îi poți include în ținuta de zi cu zi a băiețelului sau fetiței tale?

Teniși copii – de ce merită să-i cumperi și cum ar trebui să fie?

Tenișii sunt pantofii perfecți pentru fiecare copil activ. Sunt ușori, confortabili și universali – perfecți pentru plimbări, joacă în parc sau pentru creșă ori grădiniță. 

Aceștia sunt unul dintre cele mai universale tipuri de încălțăminte care pot fi folosite primăvara, vara și toamna târziu. Vor funcționa bine atât în ​​fiecare zi, cât și pentru ocazii speciale, putând fi asortați cu cea mai mare parte a garderobei celor mici. 

Modelele de teniși copii  trebuie să fie nu doar comode și atractive vizual, ci și practice și funcționale, asigurând siguranța copilului în timpul alergării sau al jocului cu prietenii. Vara sunt recomandate modelele din materiale aerisite, precum bumbac. Este foarte important să se acorde atenție tălpii lor – ar trebui să fie flexibilă, astfel încât va permite mișcarea naturală și piciorul nu va fi restricționat. Pantofii de proastă calitate cu talpă tare obligă copilul să facă pași nefirești, care îi pot afecta negativ dezvoltarea.

Teniși copii – încălțămintea ideală pentru fiecare băiat și fată, Charmy

Cele mai citite articole

Un copil aleargă la grădiniță sau școală, așa că este de dorit o talpă din material antiderapant, asigurându-i siguranța. De multe ori, se cere ca talpa să fie și albă, deoarece nu va păta parchetul. Tălpile negre și închise la culoare lasă urme întunecate, inestetice când sunt frecate de pământ, ceea ce este adesea neplăcut. Cel mai bine este ca talpa să fie fabricată din cauciuc de înaltă calitate, deoarece acest materiale este rezistent la abraziune, flexibil și amortizează piciorul. 

Se recomandă ca tenișii să aibă o protecție în vârf – de exemplu cu un strat suplimentar de cauciuc, care va proteja degetele copilului împotriva rănilor. La școală, mai ales la grădiniță, cei mici sunt expuși căderilor, alunecărilor sau micilor accidente, așa că orice protecție suplimentară este binevenită. O soluție bună sunt acei teniși fete și băieți cu velcro – mai ales pentru copiii mai mici care încă nu își pot lega șireturile. 

Teniși copii colorați – mereu la modă

Ce pantofi îi vor plăcea copilului tău? Un model universal sunt tenișii albi sau negri, care vor funcționa bine atât la școală, cât și în fiecare zi. Sunt discreți și arată îngrijiți și estetici, așa că îi va putea purta cu diverse ocazii. Singura lor problemă poate fi că tenișii albi se murdăresc rapid. Din fericire, pe piața de încălțăminte există o mulțime de modele care vor ajuta la menținerea lor curată fără efort excesiv și petrecând mult timp.

Unul dintre modelele la fel de universale sunt tenișii colorați pentru copii. Această încălțăminte este o alegere perfectă pentru ținutele de zi cu zi ale fiecărui băiat sau fată. Cu toate acestea, dacă unui copil îi place să iasă în evidență, cu siguranță îi vor plăcea tenișii în nuanțe puternice și cu imprimeuri. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil