Tipuri de implanturi dentare care pot fi luate in considerare

Autor: Charmy
Tipuri de implanturi dentare care pot fi luate in considerare, Charmy

Pierderea dintilor este o problema indezirabila pe care multe persoane ajung sa o experimenteze mai devreme sau mai tarziu. Din acest motiv, medicina dentara a venit cu solutii eficiente care sa inlocuiasca perfect dintii cazuti. Multa vreme nu exista alta varianta disponibila in afara de protezele dentare, care trebuie sa fie fixate cu anumite solutii de lipire. Din fericire, in prezent, pacientii isi pot indrepta atentia catre unele dintre cele mai bune implanturi dentare recomandate de medicul dentist.

Din fericire, implanturile dentare nu trebuie sa fie fixate cu anumite solutii, acestea sunt introduse chiar in radacina, ajungand sa se comporte si sa arate ca un dinte natural. Nimeni nu va observa diferenta dintre dintii normali si implanturi. In contextul actual, exista mai multe tipuri de implanturi dentare, ca cele amintite in cele ce urmeaza.

Straumann

Implanturile dentare de la Straumann au o calitate ridicata, conform cercetarilor stomatologice, utilizand materiale biocompatibile si de o calitate ridicata, dar si echipamente digitale. Acestea contribuie la o vindecare mult mai rapida dupa interventie si ofera o eficienta ridicata a tratamentului in sine. Rezultatele obtinute in urma aplicarii unor astfel de implanturi sunt de lunga durata, ceea ce inseamna ca interventia poate sa fie considerata o investitie benefica.

Zimmer

Cele mai citite articole

Implanturile Zimmer au un raport calitate-pret excelent, oferind un timp redus de tratament, dar si de vindecare. De asemenea, ofera si un grad mai ridicat de confort. In plus, sunt realizate din materiale calitative, capabile sa reziste cat mai mult timp. Conform specialistilor, daca sunt intretinute in mod corespunzator, implanturile dentare Zimmer reusesc sa reziste si toata viata. 

Tipuri de implanturi dentare care pot fi luate in considerare, Charmy

Sistemul Fast & Fixed

O alta categorie de implanturi care poate sa fie luata in considerare este chiar sistemul fast & fixed. Acesta poate sa fie aplicat intr-un timp scurt, in aproximativ 24 de ore, ceea ce inseamna ca pacientul nu trebuie sa astepte perioade indelungate de timp pentru finalizarea tratamentului.

In concluzie, aplicarea implanturilor dentare este solutia pentru multe persoane prin care isi pot inlocui dintii cazuti mult mai eficient si rapid decat prin metodele conventionale.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil