Top 10 aplicații mobile de jocuri pentru iPhone!

Autor: Charmy

Când vrem să ne relaxăm, parcă ne vine mai la îndemână să luăm telefonul și să ne jucăm direct pe aplicația mobilă. De aceea, tot mai multe companii producătoare de jocuri s-au orientat și către piața telefoanelor mobile și și-au îmbunătățit aplicația pentru a le oferi utilizatorilor o experiență cât mai completă. În funcție de telefonul pe care îl ai, poți vedea însă diferit anumite funcții, noi ne vom concentra astăzi pe cele mai bune aplicații mobile de jocuri pentru iPhone, telefonul produs de Apple.

Top 10 aplicații mobile de jocuri pentru iPhone!, Charmy

În primul rând, jocurile ocupă un procent foarte mare din piața de aplicații și generează an de an milioane de dolari. Așa că este normal ca producătorii să creeze și să updateze aplicațiile pentru o experiență cât mai reușită. Desigur, jocurile sunt binevenite să ne facă să ne relaxăm, dar este bine să ne facem timp și pentru o carte, care ne poate ajuta în mai multe feluri.

Unul dintre cele mai populare jocuri din toată lumea, lăudat de foarte multă lume, este Angry Birds. Dezvoltat de o companie finlandeză, jocul a cunoscut popularitatea datorită interacțiunii distractive și designul simplu. Franciza s-a extins de-a lungul timpului în foarte multe țări și pe foarte multe platforme; există versiuni de PC, console de joc, o serie televizată de desene, figurine și chiar și filmul Angry Birds. Aplicația pe iOS funcționează la parametri excelenți și o poți downloada gratis din App Store. Angry Birds rămâne unul din jocurile clasice.

Un alt joc care funcționează foarte bine pe iOS este Candy Crush. În 2019, după un studiu, s-a constatat că aproximativ 9,2 milioane de oameni din lumea întreagă juca acest joc zilnic, timp de trei ore. Poate părea un număr impresionant, dar aceștia reprezentau doar 3,4% din cei peste 270 de milioane de jucători înregistrați. Potrivit aceluiași studiu, un jucător a cheltuit 2.600 de dolari într-o singură zi, în aplicația mobilă. Mai este la fel de popular și în 2021? Da, rămâne în continuare în topul celor mai descărcate aplicații mobile de jocuri, chiar și după opt ani de la lansarea lui.

Top 10 aplicații mobile de jocuri pentru iPhone!, Charmy

Dacă ai un model de iPhone ceva mai nou, atunci poți experimenta sesiuni mai complexe ale unor jocuri de strategie mai complicate. Interfața suportă mai multe funcții, culorile se văd mult mai bine și, per total, experiența este una cu mult peste calitatea medie. De exemplu, dacă vei descarca Alto’s Odyssey, vei experimenta unul dintre jocurile cu cel mai frumos design, cu o grafică estetică excelentă. Este continuarea jocului Alto’s Adventure și a cucerit deja milioane de jucători din lumea întreagă. Se înscrie în topurile App Store – magazinul de unde se descarcă aplicațiile pe iPhone – de pe întreg globul. Nu se mai oferă gratis, dar dacă vrei un joc cu totul altfel, ar merita achiziția.

Top 10 aplicații mobile de jocuri pentru iPhone!, Charmy

Cele mai citite articole

>>>> Photo

Dacă ești fan al pokerului sau pur și simplu vrei să încerci să joci jocuri de cazino online pe telefon, atunci aplicația mobilă de la PokerStars este o variantă cât se poate de viabilă. Toate jocurile de pe varianta de desktop se găsesc și în varianta mobilă și poți juca chiar și turnee live, pe telefonul mobil, exact ca și cum ai fi accesat platforma de la un computer. Aplicația funcționează la fel de bine și pe tabletă și rămâne în topul preferințelor untilizatorilor când vine vorba de astfel de jocuri.

Oceanhorn este un alt joc care se joacă excelent pe un iPhone. Deși are ceva mai mulți ani în spate, cea mai recentă modificare îl face optim pentru a fi jucat pe modelele iPhone 11 și mai sus. Cu grafice dintre cele mai colorate și puzzle-uri incitante, acest joc de aventură este perfect să îți ții mintea antrenată, dar să te și relaxezi.

Dacă ești un fan al jocurilor cu zombie și arme, atunci Into the Dead 2 este o opțiune foarte bună. Cea mai recentă versiune a fost puțin îmbunătățită față de prima, iar jocul “curge” ca o narațiune. Părțile vizuale arată mult mai bine, iar tensiunea este păstrată cu sunete foarte potrivit intercalate. Chiar dacă nu ai jucat prima parte, poți juca cu ușurință și partea a doua, direct de la început.

Lista ar fi mult mai lungă și, de-a lungul anilor, au apărut multe jocuri noi care au cucerit rapid jucători pasionați din toată lumea. The Witness, Old Man’s Journey sau Sayonara Wildhearts sunt doar câteva din jocurile de acțiune care se pot juca foarte bine pe un iPhone.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil