Tractoarele – maşinării agricole folosite în trecut, prezent şi îmbunătăţite pentru viitor

Autor: Charmy
Tractoarele – maşinării agricole folosite în trecut, prezent şi îmbunătăţite pentru viitor, Charmy

Foarte multe persoane când se gândesc la tractor se gândesc la trecut, la acele maşinării extrem de “ponosite”, pline de praf, care se mişcau greu, dar recoltau bine, folosite atât pe suprafeţe mari, cât şi pe suprafeţe agricole mai mici. Acum, tractoarele sunt maşinării şi utilaje de viitor, echipamente complet dotate fără de care mulţi nu ar fi reuşit să se hrănească pe parcursul anului, să îşi întreţină familia, iar agricultura modernă nu ar fi reuşit să ajungă la aceste performanţe şi să fie un real succes. La fel ca orice altă maşinărie, tractorul prezentului şi cel al viitorului va avea nevoie de întreţinere şi reparaţii cu piese auto de calitate din oferta Dicor Parts

Tractorul John Deere – un brand de succes cu un renume răsunător

Din ce în ce mai mulţi agricultori aleg tractoarele marca John Deere, o marcă foarte cunoscută în întreaga lume, un lucru inedit fiind acela ca piesele nu sunt uşor de găsit. Din fericire, există magazine online de specialitate în România unde se comercializează astfel de piese. Deşi foarte mulţi agricultori trec la tractoare cu brand european, mulţi rămân fideli brandului american John Deere, fiind atraşi de factorul istoric al companiei şi de performanţele acesteia.

Cele mai citite articole

Fiind fondată în anul 1837 în SUA de către John Deere, un celebru fierar şi inventator, aceste tractoare au schimbat modul în care se făcea agricultură, punând în practică ideea de a realiza un plug din oţel şlefuit, constituind un pionierat la acea vreme. John Deere construieşte primul model de tractor numit Hawkeye Riding Cultivator, pus în mişcare cu ajutorul unei trăsuri, iar la câţiva ani, obţine şi brevetul pentru matriţele folosite la turnarea oţelului în vederea obţinerii de pluguri. John Deere reuşeşte, după mai multe prototipuri şi modele experimentale, să înregistreze un succes răsunător pe acest segment, principală activitate a companiei fiind producţia de tractoare şi piese agricole. Motorul inventat de John Deere funcţiona pe gazolina, pentru că, zeci de ani mai târziu să inventeze şi motorul cu 2 cilindri, tractoarele fiind vopsite în culorile verde şi galben.

În timp, compania lansează tractoare de puteri mai mari, dotate cu motoare foarte puternice, pătrunzând chiar şi pe piaţa echipamentelor forestiere. Aşadar, John Deere nu este un simplu brand, ci este un club al agricultorilor din întreaga lume care vor să folosească echipamente performante la cele mai bune preţuri.

Tractoarele – maşinării agricole folosite în trecut, prezent şi îmbunătăţite pentru viitor, Charmy

Piese performante pentru tractoarele John Deere sunt disponibile online

În mediul online, în magazinele de specialitate, agricultorii care deţin cel puţin un tractor John Deere sau chiar un întreg parc de utilaje agricole sub această marca au posibilitatea de a cumpăra şi de a comanda atât motoare şi piese pentru motor, cabine şi caroserii, filtre de aer, de combustibil, filtre hidraulice, cât şi curele, tiranţi şi cuple, sau curele ori piese ale sistemului de transmisie.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil