Avantajele achiziţionării unui presscontainer pentru managementul deşeurilor companiei

Autor: Charmy
Avantajele achiziţionării unui presscontainer pentru managementul deşeurilor companiei, Charmy

La nivel mondial, experţii în managementul deşeurilor estimează o producţie anuală de peste 6 ori propria greutate a unei persoane în deşeuri menajere şi aceeaşi cantitate de deşeuri reciclabile. La nivel global, aceste cifre sunt imense, iar gunoiul generat zilnic pe toată planeta este de peste 3.5 miliarde de tone. Se trage un semnal de alarmă şi asupra alimentelor irosite în fiecare zi, de aceea oamenii sunt îndemnaţi să fie mai chibzuiţi atât cu deşeurile produse, cât şi cu risipă alimentară.

Deşeurile menajere din gospodarii sau din sectorul industrial reprezintă o avalanşă de resturi de toate mărimile şi formele ce implică o problemă urgenţă: lipsa de spaţiu. Pentru a gestiona această problemă, achiziţionarea unei prese în gospodăriile mari sau pentru afacerile de dimensiuni mici, medii sau mări. Astfel, punând accent pe reciclare şi managementul deseurlor, se va putea asigura un viitor “verde” generaţiilor viitoare.

Ce sunt presscontainerele şi la ce folosesc?

Dacă până acum deşeurile menajere erau duse la groapa de gunoi, această soluţie nu mai este acceptată în societatea modernă actuală, fiind chiar condamnată la nivel mondial, pentru că fumul eliminat de arderea deşeurilor este toxic şi contaminează aerul. Un presscontainer este o investiţie bună, un echipament de o calitate incontestabilă şi performanţă deosebită, oferind utilizatorilor soluţii personalizate în funcţie de specificul fiecărui proiect derulat.

Avantajele achiziţionării unui presscontainer pentru managementul deşeurilor companiei, Charmy

Cele mai citite articole

Presscontainerele sunt dispozitive capabile să înmagazineze mai multe deşeuri decât containerele de dimensiuni standard, ceea ce înseamnă că vor colecta mai multe deşeuri reciclate la nivel de companie sau de gospodărie. Astfel, deşeurile sunt compactate şi îşi reduc volumul, facilitând transportul şi rentabilizând cheltuielile de deplasare.

Presscontainerele sunt destinate colectării şi reciclării de hârtie, folie şi carton, fiind acţionate în mod electro-hidraulic, uşor de încărcat şi de folosit, uşor de golit şi capabile să compacteze o capacitate mare de deşeuri, de peste 6 tone de carton, funcţionând raid cu un ciclu de împingere de câteva zeci de secunde.

Recomandări presscontainere

Fiind dispozitive ideale pentru  antreprenorii ce deţin o afacere în domeniul industriei, comerţ sau HoReCa, presscontainerele sunt recomandate şi celor ce deţin gospodarii mari sau afaceri mici şi cauta soluţii de a scăpa în mod eficient de deşeuri. Presscontainerele şi presele de balotat sunt echipamente de compactare recomandate celor care pun accent pe reciclare. 

Pentru că nu numai în domeniul industrial sunt generate cantităţi mari de deşeuri, există presscontainere şi prese destinate deşeurilor din gospodarii. Cele mai mici prese de deşeuri menajere sunt cele care compactează atât gunoi uscat, cât şi umed, generat în gospodarii şi în afaceri mai mari să mai mici, în magazine şi în firme de birouri. Aceste prese contribuie la reducerea costurilor în managementul deşeurilor şi la reducerea volumului de muncă prin micşorarea volumului de deşeuri ce trebuie colectate. Unele se pot monta în spaţii foarte mici, altele pot fi montate direct lângă staţiile de gunoi, reducându-se astfel şi costurile pentru mânuirea deşeurilor.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil