Trenduri în alegerea mobilierului pentru nuntă la cort şi la restaurant. Ce trebuie să ştii?

Autor: Charmy
Trenduri în alegerea mobilierului pentru nuntă la cort şi la restaurant. Ce trebuie să ştii?, Charmy

Pentru a organiza o nuntă “ca la carte”, atât la restaurant, cât şi la cort, una din preocupările mirilor, dar şi ale reprezentanţilor spaţiilor de închiriat în care se va desfăşura evenimentul este legat de alegerea celui mai “în tendinţe” mobilier pentru săli de evenimente.

Stilul nunţii, tematica evenimentului este foarte importantă, iar aspectele care caracterizează acest important pas pe care urmează să îl facă mârâi includ şi mobilierul pe care se vor aşeza invitaţii. Locaţia, mobilierul şi accesoriile folosite în decorarea meselor şi a sălii, chiar şi vestimentaţia mirilor, sunt primele aspecte pe care le vor observa invitaţii.

Alegerea mobilierului în funcţie de stilul şi tematica nunţii

Pentru a alege mobilierul potrivit pentru desfăşurarea petrecerii de nuntă, se va ţine cont de stilul şi tematica petreceri. Aceste evenimente se pot desfăşura atât în restaurante, corturi, în aer liber sau în alte locaţii. Principalele stiluri de nuntă la modă în acest an sunt:

Cele mai citite articole

·  nunta albă sau în stil clasic. Aceste evenimente se desfăşoară de regulă în restaurante, castele sau în aer liber, mobilierul potrivit fiind alcătuit din mese rotunde, de 6, 8 sau 10 persoane, cu fețe de masă albe, crem sau pastel, cu scaune albe, cu sau fără decoraţiuni incluse. Mârâi tradiţionalişti, cu o fire sensibilă, cu bun gust aleg o astfel de nuntă;

Trenduri în alegerea mobilierului pentru nuntă la cort şi la restaurant. Ce trebuie să ştii?, Charmy

·  nunta glamour, luxoasă. Aceste evenimente se desfăşoară în saloane opulente, care sunt decorate şi amenajate cu arhitectură în stil baroc, menite să creeze o atmosferă regală, asemenea nunţilor la palat. Mârâi care optează pentru această variantă vor avea cu siguranţă o afinitate pentru lux şi vor dori ca în ziua nunţii să se simtă că adevăraţi regi şi regine, să fie admiraţi şi invidiaţi. De aceea, aceştia vor alege mobilier de evenimente de închiriat din sticlă, metal sau oglindă, cu materiale de tip catifea sau piele sintetică în materie de tapiţerie. Modelele de tapiţerie folosite la aceste evenimente sunt grele, masive, din inox, din sticlă mată sau oglindă, iar decorul opulent poate include obiecte aurii din metal sau aranjamente cu accente strălucitoare;

·  nunta rustică. Sunt şi miri care preferă nunta în stil rustic, ce aduce laolaltă ceva puţin sălbatic, puţin misterios, rafinat, pentru care optează persoanele care caută armonia. Mârâi care optează pentru o nuntă rustică sunt educaţi şi nonconformişti, iubitori de tradiţie şi de frumos, iar obiectele de mobilier alese sunt din fibre naturale, din lemn, cu decoraţiuni colorate în motive tradiţionale.

Fără doar şi poate, închirierea mobilierului pentru evenimente în aer liber sau în interiorul unei săli este unul din subiectele care trebuie să îi  preocupe pe miri, astfel încât totul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, invitaţii să stea confortabil şi să fie impresionaţi de décor, iar mârâi să rămână cu amintiri frumoase.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil