7 trucuri pentru a flirta cu o fata pe chat

Autor: Charmy
7 trucuri pentru a flirta cu o fata pe chat, Charmy

In mod din ce in ce mai frecvent, apar pe piata aplicatii care ne ofera oportunitatea de a cunoaste persoane interesante si de a gasi dragostea vietii noastre.  Dar cum reusim sa starnim interesul si sa obtinem o intalnire?

Atunci cand flirtezi cu o fata pe chat, este important sa fii amuzant, jucaus si sa arati interes genuin fata de persoana respectiva. O conversatie plina de umor si replici inteligente poate ajuta la crearea unei atmosfere relaxate si la atragerea atentiei ei. Foloseste glume amuzante, fa referiri la subiectele discutate anterior sau gaseste modalitati de a o face sa zambeasca sau sa rada. Astfel, vei crea o conexiune pozitiva si vei demonstra ca esti o persoana placuta si interesanta.

Pentru a explora mai multe optiuni in lumea intalnirilor online, poti accesa site-ul 123matrimoniale.ro, unde vei gasi o gama diversificata de profiluri si oportunitati de a intalni persoane interesante. Mai multe detalii la acest link: https://123matrimoniale.ro/.

Iti vom oferi acum sapte sfaturi pentru ca intalnirile tale 2.0 sa devina intalniri 1.0 si sa treci de la ecranul chat-ului la barul unui local.

1. Fii tu insuti

Daca obiectivul nostru este sa ne intalnim fata in fata, este important sa ne comportam intr-un mod consecvent cu cine suntem. Trebuie sa avem in vedere ca, mai devreme sau mai tarziu, vom trebui sa ne vedem contactul in persoana. Nimic nu este mai frustrant decat sa descoperi ca acea persoana care se ascundea in spatele ecranului nu era cine pretindea ca este. In urmatorul pas iti voi spune cum sa faci asta…

2. Creaza un profil consecvent

Alege fotografii de profil adecvate care sa ne reprezinte. Desigur, trebuie sa selectam fotografiile in care aratam bine, dar nu este suficient. Este important ca fotografiile sa vorbeasca despre noi, despre munca noastra si despre pasiunile noastre. Trebuie sa alegem imagini in care sa ne bucuram de viata noastra. De exemplu, daca ne place sa schiem, vom alege o fotografie in care schiemam. Daca lucram ca barmani intr-un bar, vom selecta o fotografie in care preparam un cocktail… Sa nu uitam ca fotografiile sunt o sursa importanta de informatii si pot fi folosite pentru a genera conversatii.

Dupa ce am selectat fotografia, ar fi recomandabil sa completam profilul, daca aplicatia permite acest lucru, spunand cine suntem si ce ne dorim de la viata. Sa nu lasam profilul gol. Vom sintetiza in cateva randuri ceea ce suntem si ceea ce asteptam de la viata. Acest lucru va ajuta pe celalalt sa-si faca o idee despre cine suntem si sa decida daca vrea sa ne ofere o sansa.

3. Replica de inceput

Ai deja un profil potrivit si esti gata sa vorbesti. Ce spui? Inainte de a incepe conversatia, iti recomandam sa-ti arunci o privire pe profilul celuilalt. Acolo vom gasi o sursa foarte importanta de informatii cu care putem incepe sa discutam. Nu trebuie sa impresionam pe nimeni; pur si simplu ne vom arata interesul fata de cealalta persoana. Treptat, vom capata experienta si ne va fi mai usor sa generam o conversatie din nimic. Vom incepe cu intrebari care necesita raspunsuri ample.

Cele mai citite articole

Nu ne vom concentra pe intrebari de tipul „da” sau „nu”. Nu facem un sondaj, ci dorim sa cunoastem o persoana reala.

4. Nu fi agasant

Nu devenim o persoana enervanta. Cel mai probabil, interlocutorul nostru are o viata de dus. Sa ne limitam timpul petrecut in sesiunile de chat si sa ne bucuram de viata reala. Acest lucru va face ca persoana respectiva sa se intrebe de noi. Pentru celalalt, trebuie sa fim un moment placut si atragator. In plus, este important sa pastram unele lucruri pentru intalnire. Astfel vom genera asteptari si vom starni curiozitatea.

5. Creeaza intimitate si incredere

Este important sa generam complicitate pe masura ce discutam, cu ajutorul glumelor pe care numai noi si interlocutorul nostru le putem intelege. Cealalta persoana trebuie sa simta ca aveti ceva special. Trebuie sa simta ca esti o persoana respectuoasa, demna de incredere, si trebuie sa-i facem sa stie ca asteptam acelasi lucru de la ei.

6. Ai un motiv

Daca obiectivul nostru este sa ne intalnim cu acea persoana, trebuie sa avem o scuza, chiar daca aceasta este doar ca suntem curiosi sa o cunoastem. Lucrurile au un motiv. Comunicandu-l in mod adecvat, va fi mai greu sa obtinem un refuz.

Ar fi recomandabil sa avem in minte un plan; ceva simplu cu care sa petrecem timp impreuna. Sa incercam sa ne intalnim intr-un loc aglomerat, in care sa fie oameni. Sa nu uitam ca acea persoana nu ne cunoaste si inca nu stie cum suntem cu adevarat. Poate avea indoieli despre cine suntem. Trebuie sa oferim posibilitatea de a verifica ca suntem asa cum ne-am prezentat.

7. Nu insista

Nu suntem o obligatie. Interlocutorul nostru trebuie sa simta ca ne doreste sa ne cunoasca din propria vointa. Daca ne spune ca nu poate sa se intalneasca, sa nu-l urmarim; sa-i dam o pauza. O modalitate de a nu ne obseda este sa avem mai multe persoane cu care sa ne intalnim. Astfel, refuzul lor nu ne va afecta atat de mult.

Trebuie sa fim rabdatori si sa ne comportam asa cum suntem. Trebuie sa intelegem ca in spatele ecranului se ascunde o persoana reala, cu sentimente si o viata fascinanta pe care trebuie sa o descoperim.

Cele mai citite articole

Articole relevante