1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Beneficiile unei vitrine frigorifice universale

Autor: Charmy
Beneficiile unei vitrine frigorifice universale, Charmy

Echipamentul comercial  selectat corespunzător este cheia oricărei afaceri comerciale de succes, iar cumpărarea cu înțelepciune a echipamentelor frigorifice înseamnă asigurarea depozitării corecte a unui produs perisabil, care va crea un afișaj special pe toată perioada de funcționare a acestuia.

Ce este o vitrină frigorifică universală?

Vitrinele frigorifice universale au devenit populare atât în ​​zonele comerciale ale magazinelor, supermarketurilor, cât și în piețe, cafenele și restaurante, unde sunt utilizate pe scară largă pentru a afișa și depozita o mare varietate de produse perisabile. De obicei este vorba de vitrine frigorifice orizontale

Vitrina frigorifică universală este un echipament frigorific indispensabil cu o gamă largă de temperaturi în volumul util de la -5 grade Celsius la +5/+10 grade Celsius. Astfel de temperaturi sunt potrivite nu numai pentru depozitare, ci și pentru înghețarea superficială a mărfurilor alimentare sau băuturi. 

Prin urmare, o soluție universală ca aceasta te va ajuta să economisești la achiziționarea de echipamente de refrigerare specializate scumpe. Vitrina frigorifică universală poate fi reglată cu ușurință la temperatura potrivită pentru a crea condițiile ideale pentru vânzarea cărnii, peștelui, cârnaților, lactatelor, semifabricatelor sau produselor alimentare finite.

Avantajele și caracteristicile vitrinei frigorifice universale

Pereții sunt acoperiți cu izolație termică, care menține temperatura chiar și în cele mai calde condiții, ceea ce înseamnă că economisește consumul de energie. Compresorul avansat și puternic este capabil să câștige rapid temperatura de fiecare dată când vitrina frigorifică este deschisă. 

Iluminarea cu leduri prezentă în interiorul vitrinei creează o lumină plăcută pentru ochi, iar toate bunurile sunt clar vizibile chiar și într-o zonă de vânzare slab iluminată sau în piață. Dezghețarea automată previne formarea gheții pe părțile laterale ale dulapului. O gamă largă de vitrine frigorifice universale vă permite să alegeți zona de afișare dorită pentru o afișare frumoasă a tuturor mărfurilor.

Cele mai citite articole

Combinația de temperatură medie și scăzută va permite utilizatorilor să extindă intervalul.    Achiziția de echipamente frigorifice este însoțită constant de o alegere dificilă, însă compania TC Romania Crown Cool va găsi întotdeauna soluția potrivită pentru business-ul tău. După ce ai decis tipul și dimensiunea mărfurilor, regimul de temperatură, locul de aplicare, specialiștii te vor sfătui ce model de vitrină ți se potrivește.

Așa o să reușești să comanzi cu ușurință modelul vitrinei frigorifice universale de care ai nevoie la prețul producătorului. Pentru clienții noștri, TC Romania Crown Cool oferă un serviciu de livrare gratuit și rapid în orice colț al țării.

Vitrinele frigorifice și echipamentele frigorifice destinate barurilor, restaurantelor și punctelor de vânzare cu amănuntul sunt componente importante ale unor astfel de unități, iar alegerea, amplasarea și funcționarea corectă a acestora devin cheia unei munci bine organizate a personalului și a unui nivel ridicat de servicii.

Între timp, pe lângă funcția principală de depozitare a alimentelor, aspectul echipamentului este de asemenea important pentru astfel de unități. 

Este important să fie luat în considerare atunci când creezi un design interior confortabil într-un bar, cafenea și restaurant. În general, o abordare atentă a organizării unei afaceri ar trebui să includă chiar și cele mai mici detalii. 

Între timp, rolul cheie în această problemă îl joacă nu doar designul interior, echipamentele și recrutarea personalului, ci și sistemul de interacțiune dintre aceste componente. Este echipamentul bine ales, precum și funcționarea corectă a acestuia, care devine baza pentru servicii de înaltă calitate și viteza de deservire a clienților.

Dacă de multe ori instalarea vitrinelor frigorifice este imposibilă din cauza suprafeței mici a unității respective, atunci un dulap frigorific într-un restaurant sau bar este considerat norma astăzi. Un dulap de dimensiuni mari în care sunt plasate băuturile ar trebui să fie situat în spatele barmanului, la peretele îndepărtat al barului. Pe lângă funcționalitatea sa, această metodă de instalare subliniază și stilul camerei.

Între timp, o încăpere prea mică necesită dimensiuni mai compacte ale echipamentului, care, în acest caz, poate fi un dulap de bar special. Nu este doar compact, ci și practic de utilizat și este un element suplimentar în soluția de design a camerei. În ceea ce privește acestea din urmă, diverse modele de dulapuri de bar permit utilizarea lor în aproape orice restaurant sau cafenea.

Dacă ai nevoie de vitrine frigorifice universale, intră pe tcromania.com și alege de acolo modelele de care ai nevoie pentru afacerea ta!

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner