Cadourile de Paște pentru angajați consolidează relațiile pe piața muncii

Autor: Charmy
Cadourile de Paște pentru angajați consolidează relațiile pe piața muncii, Charmy

Ce își dorește cel mai mult un angajat? Multe studii și sondaje din ultimii ani au arătat că pe lângă un salariu bun, există și alte așteptări precum mediul de lucru plăcut, ambianța plăcută, relație bună cu celelalte persoane din echipă și mai ales cu superiorii. Un element demn de subliniat este dorința angajatului de a fi respectat pentru munca sa. De asemenea, se doresc recompense pentru rezultatele aduse firmei și, dincolo de bani, diverse beneficii care să arate mulțumire și apreciere din partea companiei.

Cu ocazia sărbătorilor importante din an, este ocazia perfectă pentru firme de a-și apropia și mai mult personalul, de a acționa inclusiv pentru fidelizare. Pe lângă eventuale prime sau tichete cadou, este ideal să oferi, ca manager / administrator de firmă, cosuri cadou paste, coșuri cadou corporate care să transmită un mesaj puternic angajaților și colaboratorilor: „ești important pentru această companie, ești o persoană valoroasă, te prețuim, faci parte din familia brandului nostru”.

Efecte pozitive în companie, dacă se oferă coșuri cadou gourmet

Climatul de la locul de muncă poate fi extrem de important și poate chiar să conteze mai mult decât o ofertă mai bună de la o altă firmă. Joburile se păstrează nu doar prin nivelul salarial, ci și prin atitudine și prin astfel de gesturi. În firmele în care se oferă coșuri cadou de Paște (și evident unde există și alte argumente pentru consolidarea relației) se poate spera la un grad mai mare de păstrare a personalului pe termen lung. Oamenii se vor concentra mai mult pentru a aduce valoare adăugată companiei și nu își vor mai risipi energia și atenția urmărind în paralel alte oferte de joburi care pot avea eventual un mic plus la salariu.

Cele mai citite articole

Cadourile de Paște pentru angajați consolidează relațiile pe piața muncii, iar coșurile cadou corporate sunt modalitatea perfectă de a aduce bucurie oamenilor din echipă. Interesant este că un coș cadou gourmet bogat, festiv, bine conceput, va impresiona angajatul și chiar familia acestuia – lucru extrem de important.

Specialistul în cosuri corporate în România

gourmetGIFT.ro este unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de coșuri cadou corporate, coșuri cadou gourmet de Paște și nu numai, pentru mediul de business în special. Cu peste 10 ani de experiență, gourmetGIFT.ro oferă coșuri cadou impresionante din toate punctele de vedere. Acestea sunt concepute cu maximă atenție la detalii, coșuri cadou moderne, cu design spectaculos și conținut pe măsură!

Sunt selectate doar produse premium, exclusiviste, demne de aceste momente festive, de la branduri de top – băuturi alcoolice, cafea, ciocolată și alte produse gourmet. Dincolo de produse în sine, se oferă servicii flexibile, ideale pentru mediul corporate. În prezent, se pot comanda deja cadouri de Paște, coșuri cadou pentru orice buget. Oferta de coșuri cadou de Paște (și coșuri cadou pentru orice ocazie pe plan personal sau profesional) este deschisă inclusiv persoanelor fizice, care pot comanda din magazinul online gourmetGIFT.ro produsele preferate, cu livrare în orice localitate din România.

Cele mai citite articole

Articole relevante