1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Care sunt tinutele ideale pentru bebelusi pentru un shooting smash the cake reusit

Autor: Charmy
Care sunt tinutele ideale pentru bebelusi pentru un shooting smash the cake reusit, Charmy

Din ce in ce mai multi parinti apeleaza la studiourile foto pentru a realiza sedinte foto bebelusi cu un aspect impecabil, chiar de ziua de nastere a micutului. Asadar, pentru un shooting reusit, multe persoane aleg ca tematica smash the cake, datorita faptului ca astfel de poze intotdeauna au un aspect unic si se diferentiaza in totalitate de sesiunile foto clasice. Mai mult de atat, cel mic se va simti bine.

Totusi, in cazul in care se opteaza pentru sedinte foto smash the cake, parintii trebuie sa aiba grija la tinutele micutului, in asa masura incat acestea sa arate impecabil si totodata sa nu il deranjeze pe cel mic. Astfel ca, intotdeauna se aleg tinute precum:

Tinute dintr-o piesa

Mai ales in cazul bebelusilor, se aleg tinutele formate dintr-o singura piesa. De cele mai multe ori aceasta poate fi o rochita simpla, un body sau chiar pantalonasi. Nu este nevoie intotdeauna de mai multe hainute din cauza faptului ca cel mic nu se va simti confortabil in acestea. Mai mult de atat, in cadrul unor astfel de sedinte cei mici se vor murdari intotdeauna. Asadar, este intotdeauna recomandat sa se foloseasca hainute care sa se spele cat mai repede.

Totodata, pentru a nu deteriora hainutele se recomanda intotdeauna utilizarea unei prajituri care nu contine prea multi coloranti. In acest mod, se poate asigura faptul ca cel mic se va putea juca, fara a exista riscul de a isi deteriora hainutele.

Pampersii

Cele mai citite articole

Totodata, pampersii sunt foarte utilizati mai ales cand vine vorba de astfel de shootinguri, datorita faptului ca intotdeauna copii se vor murdari din cap pana in picioare de crema de pe tort. Asadar, multi parinti opteaza pentru pampersi, deoarece sunt foarte utili in astfel de situatii destul de lipicioase.

Mai mult de atat, in comert exista pampersi de diferite culori, care prezinta anumite patternuri interesante. Acestea au intotdeauna un aspect interesant si vor iesi minunat in poze, datorita culorilor aprinse. Totodata, in momentul in care pampersul se va murdari, acesta va putea fi schimbat cu usurinta.

Pijamale

Shootingurile in pijamale sunt ideale, mai ales pentru bebelusi, datorita faptului ca acestea se pot potrivi atat cu conceptul de smash a cake, cat si cu backgroundul care este folosit. De altfel, pijamalele prezinta o textura fina si pufoasa, iar copiii se vor simti minunat cand vor purta astfel de piese. 

Mai mult de atat, momentul in care se vor juca si pijamale va fi o adevarata bucurie pentru ei, iar acest lucru va putea fi surprins cu usurinta in poze. Asadar, pozele finale vor fi intotdeauna perfecte din punct de vedere estetic si totodata vor putea transmite emotii celor care le privesc.

Totodata, este important de mentionat faptul ca pijamalele prezinta texturi care pot iesi in evidenta mai ales in poze, datorita texturii, dar si prin paleta cromatica folosita. De altfel, in cazul in care cel mic se murdareste, aceste haine vor putea fi curate mult mai usor, datorita tesaturii.

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner