Ce marcă de ceas să aleg? Fossil sau Atlantic?

Autor: Charmy
Ce marcă de ceas să aleg? Fossil sau Atlantic?, Charmy

Achiziţionarea unui ceas de mână nu este o decizie foarte uşor de luat pentru că pe piaţa există numeroase modele şi mărci atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Modelele de ceas Fossil se numără în preferinţele clienţilor fiind elegante, rafinate, din materiale de calitate şi fiind fabricate folosind o tehnologie de ultima generaţie. Ceasurile nu măsoară numai trecerea timpului, ci sunt şi un accesoriu statement, un indiciu al eleganţei şi al statutului social înalt, o astfel de creaţie măsurând timpul într-un mod elegant. Cumpărătorii entuziasmaţi de achiziţionarea unui ceas de calitate, original şi care aparţine unui brand renumit vor avea de ales între ceas marca Fossil şi ceas Atlantic sau alte mărci cunoscute şi apreciate în întreaga lume.

Ceasurile de mână Atlantic – un brand de calitate elveţiană

Ceasurile Atlantic sunt la fel de apreciate ca şi modelele de ceasuri Rolex, fiind companii elveţiene, recunoscute în întreaga lume pentru calitatea produselor pe care le pun la vânzare. Ceasurile Atlantic au apărut în Elveţia în anul 1888, reuşind să aibă mare succes şi fiind catalogate ca şi produse de lux, jucând un rol important în segmentul de mijloc al pieţei.

Ceasurile Atlantic sunt apreciate la nivel mondial, cu numeroase colecţii lansate precum Sea Hunter, Sea Breeze, Sea Shore sau Elegance, precum şi Super de lux. Ceea ce înseamnă că aceste ceasuri pot fi încadrate atât în stilul sport, elegant, clasic, formal şi pot fi purtate la numeroase ţinute şi în numeroase ipostaze. Fie că îşi doresc un ceas cu o curea de piele, un ceas sport sau rezistent la apă, modelele Atlantic sunt potrivite pentru orice stil.

Cu ajutorul unui ceas Atlantic, stilat, cu o formă atât de potrivită cu felul de a fi al cumpărătorilor, cu siguranţă look-ul va fi completat de aceste achiziţii şi investiţii, de bijuteriile cu rol funcţional, cu detalii elegante şi frumos lucrate.

Ceasurile de mână Fossil – un brand care echivalează cu aspectul şi calitatea produselor americane

Ceasurile de mână Fossil sunt realizate de compania americană producătoare înfiinţată în anul 1984, fiind una din cele mai cunoscute mărci la nivel global. Aceste ceasuri de inspiraţie a anilor 1950-1960, au devenit apreciate pentru eleganța desăvârşită şi precizia acestora. 

Cele mai citite articole

Înainte de a investi în ceasuri de mână Fossil, este importat de avut în vedere şi câteva lucruri neştiute despre această companie:

·  ceasurile Fossil sunt de provenienţă americană, dar swiss made, pentru că Fossil a achiziţionat firma Zodiac din Elveţia şi a lansat mai multe colecţii în acea fabrică;

·  Fossil a obţinut şi licenţa pentru a comercializa şi a produce Emporio Armani la nivel mondial, precum şi exclusivitatea pentru a produce şi a comercializa ceasuri şi bijuterii de aceeaşi marcă;

·  brandul Fossil este producătorul oficial de ceasuri pentru echipele din NFL, o recunoaştere impresionantă a acestui brand;

·  brandul Fossil s-a lansat şi dezvoltat în mediul online încă din anul 1966 pe toate continentele, astfel încât acum brand-ul este arhi-cunoscut şi apreciat.

Cele mai citite articole

Articole relevante