Cum poţi purta o cămaşă slim-fit şi ce poţi alege pentru a pune în valoare stilul tău

Autor: Charmy
Cum poţi purta o cămaşă slim-fit şi ce poţi alege pentru a pune în valoare stilul tău, Charmy

Stilul tău te defineşte şi te ajută să te simţi bine în fiecare zi. De aceea este important să alegi hainele care să ţi se potrivească. La Gamma poţi să găseşti camasi barbati şi te poţi bucura de o multitudine de culori sau croieli specifice. Iată 4 moduri în care poţi purta cămăşile slim-fit pentru a te simţi bine zilnic:

1.             Cămaşa slim-fit cu imprimeu purtată cu o pereche de pantaloni casual

Cămăşile de tip slim-fit urmează frumos linia corpului şi sunt moderne din punct de vedere al croielii. O asemenea cămaşă cu un imprimeu geometric divers, poate să fie purtată cu o pereche de pantaloni casual. Poţi asorta culoarea imprimeului cu cea a pantalonilor sau poţi face combinaţii diferite care să ţi se potrivească.

2.             Cămaşa slim-fit neagră purtată la un costum elegant

Cămaşa slim-fit neagră este una dintre cele mai căutate întotdeauna. Acest lucru se întâmplă pentru că o poţi asorta la multe ţinute şi ocazii. Aşadar, în funcţie de materialul din care este construită, o poţi purta chiar şi la cele mai elegante costume. Ea poate să fie folosită la o gală importantă sau la teatru, ori la un eveniment deosebit.

3.             Cămaşa slim-fit albă purtată cu costum clasic

Cele mai citite articole

Cămaşa albă este din nou, o variantă clasică. Cea slim-fit este o reinterpretare modernă a cămăşii clasice şi este purtată de către orice bărbat care doreşte să iasă în evidenţă prin simplitate şi eleganţă. O poţi folosi la costum clasic sau modern, în funcţie de locul sau evenimentul la care te duci. Ea este versatilă şi poate să fie utilizată şi cu pantaloni mai casual, în funcţie de materialul din care este construită. O poţi de asemenea folosi cu cravată sau fără, ţinând cont de felul tău de a fi.

Cum poţi purta o cămaşă slim-fit şi ce poţi alege pentru a pune în valoare stilul tău, Charmy

4.             Cămaşa slim fit cu carouri foarte colorate şi blugi

Alege cămăşile slim-fit cu carouri colorate de la Gamma pentru un aspect casual, modern şi vesel. Poţi să alegi orice tip de imprimeu doreşti. Carourile pot să fie mari sau mici, cu două sau mai multe culori, punând în valoare un stil casual lejer. Le poţi folosi în orice anotimp, fiind atent la materialele utilizate şi la combinaţiile vestimentare alăturate cămăşilor.

Cămăşile slim-fit de la Gamma sunt realizate într-o multitudine de imprimeuri şi au detalii diferite. Aşadar, dacă acesta este stilul tău, poţi oricând încerca să asortezi o nouă cămaşă la pantalonii aleşi de tine. O poţi purta cu cravată, cu papion sau simplă, cu sacou sau vestă.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil