Dacă joci poker online te poți folosi de informații de pe internet?

Autor: Charmy
Dacă joci poker online te poți folosi de informații de pe internet?, Charmy

Nu există o modalitate corectă sau greșită de a juca Texas Hold’em. Fiecare jucător are superstițiile și strategiile sale, iar metode diferite funcționează pentru  oameni diferiți.

Uneori, este posibil să aveți nevoie de o scurtătură. Nu toți jucătorii de la masa de poker virtuală au același nivel de experiență, desigur. Fiecare jucător provine dintr-un mediu unic și joacă cu un stil unic.

Regulile Texas Hold’em pot fi complicate, mai ales dacă ești nou în joc. Probabil că nu ați dori să studiați o fișă de trucuri la un cazinou fizic, dar nu există reguli care să vă împiedice să jucați cu un asistent vizual pe un site de poker online.

Aceste fișe Texas Hold’em oferă sfaturi utile, inclusiv strategie și terminologie generală de poker. Te poate ajuta o fișă Texas Hold’em în eforturile tale de poker online? Te poți bucura de experiența jocului cu ajutorul 888 casino, folosind aceste sfaturi informative.

Ce tipuri de infomații poți să accesezi?

Este greu să câștigi la Texas Hold’em online dacă nu ești familiarizat cu regulile de bază ale jocului. În total, există 10 clasamente diferite ale mâinilor Texas Hold’em. Jucătorul care termină cu cea mai bună mână de cinci cărți câștigă runda, desigur.

În majoritatea jocurilor Texas Hold’em, scopul tău este să produci cea mai bună mână de cinci cărți din grup. Deși oricui i-ar plăcea să tragă o chintă roială, nu este ca și cum trebuie să ai mâna optimă doar pentru a câștiga o rundă. Atâta timp cât combinația ta de cinci cărți este mai bună decât următoarea cea mai bună, vei câștiga. Unele variante de poker necesită să producă cea mai mică mână, ceea ce poate fi distractiv în căutarea unei experiențe diferite.

Jucătorii noi în joc vor avea probabil nevoie de o fișă de trucuri Texas Hold’em care să includă o listă cu cele mai bune mâini clasate de la unu la zece. Memorarea acestor mâini este probabil o idee bună, dar nu e nicio rușine să ai alături un ghid la îndemână dacă încă înveți. Scopul ca jucător de poker începător este de a face cât mai puține greșeli posibil. Iar cea mai bună modalitate de a limita numărul de greșeli pe care le faci este să reduci numărul de decizii dificile pe care trebuie să le iei

Cele mai bune mâini Texas Hold’em sunt clasate după cum urmează:

1. Chinta Roială

2. Chinta de culoare

3. Patru-de-un fel

4. Full House

5. Culoare

6. Straight

7. Trei de un fel

8. Două perechi

9. O pereche

10. Carte mare

Desigur, fișele tale de trucuri Texas Hold’em vor fi mai utile dacă au imagini ale fiecărei mâini pe care le poți folosi ca referință. O Chintă Roială, de exemplu, este o chintă cu un as, un rege, o regină, un valet și zece, toate de același culoare. O chintă de culoare reprezintă cinci cărți consecutive de aceeași culoare.

Infomațiile despre poziția ta la masă

Destul de interesant, poziția ta la masa de poker virtuală contează de fapt când vine vorba de șansele tale de a câștiga o mână și pozițiile se schimbă cu fiecare mână.

Pozițiile sunt toate legate de butonul dealer, care este marcajul folosit pentru a identifica dealer-ul într-o anumită mână Texas Hold’em. Butonul ar trebui să se miște în sensul acelor de ceasornic cu un spațiu cu fiecare mână care trece.

Cele mai citite articole

Următoarele poziții de poker sunt identificate începând cu jucătorul direct din stânga butonului. Aceasta este pentru o masă standard Texas Hold’em de 6 maxim:

• Small Blind

• Big Blind

• Under-the-Gun / Lojack

• Hijack

• Cutoff

• Button

Există mai multe locuri în stânga dealerului dacă joci la o masă mai mare, dar acele locuri nu vin cu titluri desemnate.

Fișa de trucuri Texas Poker Hold’em cu probabilități

Dacă joci poker online te poți folosi de informații de pe internet?, Charmy

A ști când nu ai o mână câștigătoare și a ieși mai devreme este o trăsătură comună printre cei mai buni jucători din lume. Nu are sens să încerci să-ți blufezi drumul către o victorie, mai ales împotriva altor jucători care știu ce fac.

În esență, Texas Hold’em este un joc de matematică. Fă tot posibilul pentru a încerca să îți maximizezi câștigurile potențiale pe baza probabilităților propriilor mâini și ale dușmanilor tăi. Chintele royale sunt rare dintr-un motiv. A ști când să renunți înainte de flop poate fi diferența dintre a obține un profit pe termen lung și o ruinare financiară totală.

Așadar, să ai la îndemână următoarele probabilități pe foile tale de cheat Texas Hold’em este un lucru inteligent de făcut. Următoarele cifre vă oferă o idee despre cât de probabil este să terminați cu o anumită mână pe baza celor două cărți pe care le trageți înainte de flop:

• Full House (cu o pereche de buzunar) – 0,73%

• Flush (cu două mâini potrivite) – 0,73%

• Straight(cu două cărți conectate) – 1,3%

• Două perechi (cu cărți fără perechi) – 2%

• Set (cu o pereche) – 12%

• O pereche sau mai multe (cu două cărți fără pereche) – 32%

Acum că am trecut prin câteva noțiuni de bază în Texas Hold’em Poker, indiferent dacă jucați jocuri live sau online, studiați-vă foaia de cheat și amintiți-vă de clasamentul mâinilor de poker.

Nu există o modalitate rapidă de a fi un bun jucător de poker. Nu poți să sări la cel mai mare turneu de poker și să crezi că vei învinge cei mai buni jucători de poker din lume. Există multe site-uri de poker care oferă freeroll-uri de unde poți câștiga bani fără a risca nimic.

Concluzie

După cum puteți vedea, fișele de trucuri Texas Hold’em pot fi utile în mai multe moduri. Odată ce vă simțiți mai confortabil cu jocul și cu o parte din limbajul asociat, probabil că nu va trebui verificați ghidul la fel de des.

Pentru începători, nu este nimic în neregulă în a consulta o fișă de trucuri Texas Hold’em ca o modalitate de a vă ajuta să vă îmbunătățiți tehnica de joc, dar și să învățați regulile de bază la poker.

Cele mai citite articole

Articole relevante