Microfoane spion, daca vrei sa afli informatii discrete

Autor: Charmy
Microfoane spion, daca vrei sa afli informatii discrete, Charmy

Dispozitivele de interceptare includ si microfoane spion concepute pentru a asculta in secret ceea ce te intereseaza. Datorita dimensiunii minime a microfoanelor spion, dispozitivele pot fi ascunse in cel mai bun mod posibil. 

Aproape ca nu exista butoane sau alte echipamente care trebuie sa fie accesibile pentru activare. Accesul se obtine de obicei, de la distanta prin intermediul dispozitivului, fie prin internet, fie printr-o conexiune SIM. 

Gama de microfoane spion moderne sunt dispozitive bine camuflate, astfel incat sa nu fie depistate, iar inregistrarea audio sa se desfasoare fara probleme. De exemplu, unele microfoane spion sunt ascunse in ceasurile de pe perete sau de pe masa, iar altele  sunt ascunse in decoratiuni, intrerupatoare, becuri economice, in locuri greu accesibile din masina etc. Microfoanele spion sau dispozitivele de ascultare sunt folosite pentru supravegherea acustica a oamenilor. Prin urmare, poti auzi tot ce se vorbeste in zona monitorizata – fie sub forma de inregistrari, fie in timp real.

Microfoane spion moderne

Cele mai citite articole

Modelele de microfoane spion moderne nou dezvoltate, pot avea si o mini camera video. Acest lucru iti ofera informatii vizuale suplimentare. Exista chiar si erori cu o functie GPS. Dispozitivele sunt potrivite pentru monitorizarea obiectelor mobile, cum ar fi masinile, deoarece nu numai ca transmit sunetele, ci ofera si datele exacte despre locatie. Acest lucru iti permite sa afli de la distanta in orice moment, unde se afla persoana monitorizata.

Acum este obisnuit ca astfel de microfoane spion sa poata fi folosite chiar daca nu ai cunostinte de specialitate. Utilizarea dispozitivelor de ascultare nu este ilegala, atata timp cat dispozitivele de supraveghere nu sunt folosite pentru alte scopuri. 

Spre exemplu, monitorizarea proprietatii personale de la distanta, in timp ce esti plecat, este o alternativa care nu mai este imposibila datorita microfoanelor spion. Microfoanele spion pot fi folosite intr-o varietate de situatii: fie ca sunt folosite acasa, pentru a te asigura ca dadaca isi face treaba corect, fie la locul de munca pentru a monitoriza angajatii, fie pentru a vedea daca partenerul te inseala. Dispozitivele de ascultare trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte: sa fie discrete si mici, utilizarea lor trebuie sa fie adecvata si simpla, iar transmiterea clara a inregistrarilor este o necesitate absoluta. 

Microfoanele spion servesc practic aceluiasi scop: sa asculti discret ce se spune in camera. Cu toate acestea, nu toate dispozitivele au acelasi echipament. Dispozitivele mici sub forma unui card GSM sunt deosebit de populare in acest moment. Aceste dispozitiv de ascultare este de fapt potrivit pentru a transmite tot ceea ce se discuta intr-o camera, chiar si pe distante mari.  

Cele mai citite articole

Articole relevante