1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner

Trei titluri „charmy” pentru amatorii de sloturi online

Autor: Charmy
Trei titluri „charmy” pentru amatorii de sloturi online, Charmy

Sloturile sunt jocurile de cazino care se bucură de cea mai mare popularitate, astfel că lunar apar zeci de titluri noi. În ciuda acestui fapt, anumite titluri rămân mereu în topul preferințelor. Lucky Lady’s Charm, Witches Charm și Lucky, Grace and Charm sunt printre cele mai populare jocuri pentru femei și nu numai.

Acțiunea dinamică, grafica excelentă, simplitatea regulilor de joc, coloana sonoră și efectele audio/video sunt principalele atuuri cu care cele 3 jocuri au cucerit milioane de fani. Toate cele trei sloturi online sunt disponibile atât pe bani reali cât și virtuali la Vlad Cazino și sunt printre cele mai apreciate de utilizatori. 

1. Lucky Lady’s Charm – Un joc lansat în 2019 de cunoscuta companie Novomatic, pionier în domeniul industriei de jocuri video pentru cazino. Printre atuurile jocului, se numără simplitatea sa, posibilitatea de a dubla câștigurile și secvența specială cu 15 rotiri suplimentare. În plus, câștigul maxim ajunge până la 9.000 de ori miza. Simbolul principal al jocului este o prințesă blondă pasionată de magie. Ea folosește globul de cristal pentru a afla viitorul. Bila de cristal, prințesa blondă și potcoavele sunt printre simbolurile jocului Lucky Lady’s Charm. Jocul mai are și avantajul faptului că miza minimă de pariere este de doar 10 bani per rundă. Așadar, este un slot ideal la care te poți distra fără să riști sume mari. Desigur, câștigurile sunt și ele direct proporționale cu mizele.

Cele mai citite articole

2. Witches Charm – Deși au trecut opt ani de când EGT (Amusnet Gaming) a creat acest joc, Witches Charm se bucură în continuare de o mulțime de fani din mai multe motive. Are dublaj roșu-negru, secvență specială cu 15 rotiri suplimentare, oferă câștiguri de până la 10.000 de ori miza și este conectat la Jackpot Cards, astfel că orice rotire se poate încheia cu un premiu fabulos. Cum îi spune și numele, jocul ne introduce în lumea vrăjitoarelor, astfel că printre simboluri regăsim Pisica neagră, Bufnița și două tipuri de Vrăjitoare – una cu păr roz și una cu păr alb. De asemenea, un alt simbol apreciat este Căldarea în care se pregătesc poțiunile, iar printre cele care oferă cele mai mari câștiguri sunt Globul de cristal în care se vede viitorul și Casa înfricoșătoare din pădure. Jocul are 15 linii de plată și cinci role și funcționează și pe toate dispozitivele mobile.

3. Lucky, Grace and Charm – Un joc pe care cei de la Pragmatic Play l-au lansat în vara anului 2021 și la care câștigul maxim ajunge la până la 10.000x miza. „Sarea și piperul” jocului este speciala cu 12 rotiri extra declanșată de apariția a 3 simboluri Scatter oriunde pe role și cu posibilitate de re-declanșare. Tematica jocului este inspirată din mitologia nordică, una dintre cele mai populare în industria sloturilor online. Practic, utilizatorul ajunge într-o călătorie din lumea vikingilor, condusă de trei femei războinice pe nume Lucky, Grace și Charm. Simbolurile principale sunt chipurile lui Lucky, Grace și Charm, dar mai apar și diverse Coliere și Iepuri.

Te poți întreba ce legătură au iepurii cu un joc inspirat din mitologia nordică, însă răspunsul este destul de simplu. Ca o curiozitate, ei sunt simbolul lunii și astfel sunt animale speciale pentru zeițele Hecate, Freyja și Holda. Așadar, cei de la Pragmatic Play au avut un motiv întemeiat în momentul în care au adus iepurii ca simbol în acest joc. Cei care au încercat acest joc mai apreciază și grafica foarte bună, abordarea inedită, dar și funcția Mega Hold & Spin. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

                          

1 Decembrie Romania party Paradisul Verde banner