Poker-ul pe mobil nu a fost niciodată mai simplu

Autor: Charmy
Poker-ul pe mobil nu a fost niciodată mai simplu, Charmy

Să poți juca poker cu mii de oameni din întreaga lume este de-a dreptul spectaculos. Ca atare, a putea face exact acest lucru prin intermediul unui dispozitiv mobil este pur și simplu de neuitat. Dar, în același timp, există multe diferențe subtile atunci când vine vorba de a juca poker prin intermediul telefonului mobil, în comparație cu jocul prin intermediul unui computer de acasă sau în persoană.

Așadar, pentru cei care intenționează cu adevărat să profite la maximum de jocul de poker superbet pe mobil, iată o scurtă trecere în revistă a cinci sfaturi esențiale pe care trebuie să le urmezi pentru a-ți crește șansele de câștig

Începeți prin a juca poker pe mize mici

Fie că ești un novice complet sau ești obișnuit să joci jocuri live cu mize mari, este recomandabil să începi cu mize mai mici atunci când începi să joci poker online. Există mai multe motive pentru acest lucru:

Primele dvs. sesiuni vor consta în primul rând în obișnuirea cu software-ul de poker online.

Poker-ul pe mobil nu a fost niciodată mai simplu, Charmy

Ritmul pokerului online este mult mai rapid în comparație cu cel al pokerului live și poate fi nevoie de o perioadă de acomodare.

Mize mai mici vă vor permite să explorați și să experimentați cu software-ul, lobby-ul și jocul fără a pune prea mult în joc.

Miza mai mică vă permite să vă exercitați o bună gestionare a bugetului dumneavoastră fără a face un prim depozit uriaș.

Fără prea multe în joc, vă puteți concentra pe evaluarea experienței de joc fără să vă stresați prea mult din cauza unor eventuale pierderi.

În general, pokerul online va avea tendința de a oferi o opoziție mai dificilă decât jocurile live la mize comparabile. Începutul cu un nivel scăzut îi va ajuta pe toți jucătorii noi să înțeleagă bine cum să joace și, în cele din urmă, cum să câștige la poker online. Și nu uitați că puteți câștiga premii în bani reali fără riscuri atunci când jucați în turnee freeroll.

Gândiți-vă la intervale, nu la mâini

Poker-ul pe mobil nu a fost niciodată mai simplu, Charmy

Nu contează ce tip de poker de cazinou joci: una dintre cele mai simple modalități de a identifica jucătorii de poker medii și începători este să te uiți la modul în care aceștia se gândesc la ceea ce are adversarul lor. 

Jucătorii de poker începători încearcă să-i atribuie cuiva o anumită mână de poker. 

Jucătorii de poker avansați gândesc în termeni de intervale. Acest tip de gândire, care poate fi extrem de important atunci când se calculează șansele de a câștiga pot-ul, este des neglijat sau necunoscut.

Un interval este întregul spectru de mâini de poker pe care cineva le poate avea într-o anumită situație. De exemplu, jucătorul X poate avea o culoare, o pereche superioară, o pereche mijlocie, o pereche inferioară, o remiză, un as mare sau o cacealma completă.

Jucătorii buni înțeleg că jucătorul X va apărea cu această întreagă gamă de mâini cu diferite frecvențe. Ei nu se concentrează pe identificarea unei singure mâini câștigătoare, ci încearcă să își dea seama de aceste frecvențe și apoi să facă cea mai bună alegere. 

Cele mai citite articole

Jucătorii obișnuiți încearcă să-i ghicească mâna unui adversar într-un mod exact cum ar fi un As și o damă (sau o altă mână specifică) pentru că asta este „ceea ce le spune instinctul lor”.

Dacă există un lucru pe care trebuie să îl știi atunci când înveți jocul, acesta este că sfaturile de strategie de poker și „instinctul” nu merg bine împreună. Să-ți bazezi strategia de turneu sau jocul pe ceea ce „simți” nu este o idee bună în sine. 

Crează o atmosferă unde te poți concentra

Pentru mulți jucători online, casa lor este camera lor de poker – în loc să se deplaseze cu mașina până la un cazinou, ei trebuie doar să pornească laptopul de pe canapea. Și astfel, distragerile, cum ar fi privitul la televizor, vorbitul la telefon sau navigarea pe internet, îi pot face să facă o greșeală, fie că joacă prost o mână, fie că pierd informații care i-ar putea ajuta în situații viitoare.

Dezvoltarea unei atitudini neprofesionale față de joc se poate traduce prin faptul că nu iau pokerul suficient de în serios pentru a câștiga. Creați-vă un mediu lipsit de distrageri pentru a vă oferi cele mai bune șanse de a câștiga la poker.

Alege cazinoul potrivit

Poker-ul pe mobil nu a fost niciodată mai simplu, Charmy

Orice cazinou online care își merită renumele va oferi un fel de platformă mobilă. De fapt, acesta este locul de unde majoritatea cazinourilor online obțin cele mai mari profituri în aceste zile, așa că este logic ca acestea să ofere o platformă mobilă. Acestea fiind spuse, nu toate cazinourile online oferă același tip de platformă mobilă. 

De exemplu, unele site-uri ar putea oferi doar aplicații compatibile cu aplicațiile iOS sau Android. Alte site-uri vor oferi aplicații care sunt disponibile pentru toate platformele. Oricare ar fi situația, trebuie să vă asigurați că alegeți un site care oferă platforma corectă pentru dispozitivul pe care îl utilizați. Unii furnizori vor oferi acces la mesele lor de poker prin intermediul unui browser web

Dă-ți seama că frustrarea îți face doar rău

Realitatea pokerului este că, uneori, lucrurile vor merge prost pentru tine și nu poți face absolut nimic în privința asta. 

La asta te înscrii de fiecare dată când te așezi la un joc de cărți.

Întotdeauna există posibilitatea ca ție să-ți meargă groaznic. Totuși, s-ar putea să ai și o sesiune plină de noroc.. 

Atunci când îți permiți să pierzi controlul emoțiilor și îți arunci strategia pe fereastră, singura persoană pe care o rănești ești tu. 

Toate acele ore pe care le-ai petrecut încercând să înveți și să îți îmbunătățești jocul au fost practic irosite pentru că ai decis să alegi emoțiile în detrimentul rațiunii atunci când a contat.

Respectați munca pe care ați depus-o. Îți datorezi ție însuți să îți păstrezi calmul și să nu mai arunci banii atunci când cărțile merg prost

Concluzie

Diferența dintre jucătorii începători și marii câștigători nu este atât de mare pe cât cred mulți oameni. 

Adesea, sunt doar câteva mici ajustări simple pe care le puteți învăța în timp și care vă pot ajuta să începeți să câștigați mai repede.

O mare parte din acest lucru ține de faptul că trebuie să începi să privești jocul într-un mod mult mai rece, mai detașat, mai matematic și mai logic decât o faci în prezent. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil