Poți să trăiești o viață wow! Tu decizi dacă vrei asta

Autor: Charmy
Poți să trăiești o viață wow! Tu decizi dacă vrei asta, Charmy

În 99% din cazuri, viața e despre alegeri. Numai când apar lucruri complet speciale decid alți oameni sau anumite circumstanțe pentru tine. În rest, ești liberă să faci ce vrei, dacă îți dorești cu adevărat.

Întotdeauna ai o cale deschisă. Sau îți creezi una, numai să ajungi la ce visezi. Spun asta pentru că văd în fiecare zi femei exact ca tine, care au reușit să treacă de toate obstacolele. Iar acum se bucură din plin de succesul lor. 

Sunt Claudia și mă ocup de angajări la Heylux Iași, cel mai mare studio videochat iasi. Mai exact, mă ocup cu împlinirea viselor. Normal, nu sunt tocmai o zână cu baghetă magică, dar chiar reușim mici magii aici.

Adică angajăm modele exact ca tine, fără experiență, fără mare încredere că sunt făcute pentru jobul ăsta. Și le dovedim că oricine poate să se adapteze, să învețe să fie model. Și să aibă un succes spectaculos.

Poți să trăiești o viață wow! Tu decizi dacă vrei asta, Charmy
C:\Users\Octavian\Desktop\Gladio - Heylux ian-mai22\AUGUST\Cronicaromana.net - Charmy\Heylux Iași 2.jpeg

Faci bani prin seriozitate

Firește, totul se întâmplă cu câteva condiții. În primul rând, e nevoie să fii serioasă. După câte observi, nu spun să fii neapărat senzațional de frumoasă, înaltă, cu sâni mari sau mai știu eu cum. Doar serioasă.

Partea de imagine poate fi îmbunătățită. Și ne pricepem bine de tot la asta. În primele luni de colaborare chiar îți oferim machiaj gratuit înaintea fiecărei ture. De asemenea, îți garantăm ședințe foto-video de înaltă calitate, prin echipa noastră de colege profesioniste. 

Mai departe, ai nevoie de ambiție. Vorbim despre asta chiar de la interviu, pentru că vreau să mă asigur că merită să investim în tine. Nu e deloc aroganță, ci o înțelegere clară: e nevoie să ne dorim cu toții, și tu și studioul, să reușim.

Cele mai citite articole

Doar așa funcționează o echipă câștigătoare. Noi facem maximum pentru ca ție să-ți fie bine la studio. Și ne dorim să ai același spirit. Adică să vii la timp la job, să nu pierzi timpul, să pui în practică lucrurile pe care ți le transmitem. Pentru că te ajută să reușești.

Așadar, succesul e posibil și pentru tine. De fapt, nu doar că e posibil, ci că 100% se va întâmpla. Când ești serioasă și dedicată, concentrată pe ceea ce faci, ajungem cu siguranță acolo unde ne propunem.

C:\Users\Octavian\Desktop\Gladio - Heylux ian-mai22\AUGUST\Cronicaromana.net - Charmy\Heylux Iași 3.jpeg

Viața ta bună începe abia acum

Poți să fii relaxată de acum. Pe bune, din moment ce ești hotărâtă să faci bani și te angajezi la Heylux Iași, poți conta pe venituri consistente. Ele vin cu siguranță, fiindcă te susținem din plin. Cea mai bună dovadă sunt zeci de alte modele de la noi care deja se bucură de o viață fără griji.

Totul e să asculți cu atenție la sfaturile bune din jurul tău și să respecți colegele din echipă. Suntem un studio 100% feminin, așa că o să-ți fie ușor să te integrezi. Scopul nostru comun este succesul și ajungem mereu la el.

Mai departe, tu definești acest succes. Dacă el înseamnă 4.000-5.000 de euro pe lună, te felicităm când obții banii ăștia. Dar e datoria noastră să-ți spunem că meriți și poți mult mai mult. Avem, de pildă modele care trec constant de 15.000-20.000 euro încasări. Cum pot ele, la fel poți și tu!

Hai să stăm prima dată de vorbă și să vedem cum vom colabora. Vii să vezi studioul, vedem cum stai cu engleza și îmi spui pe ce tură vrei să lucrezi. Din acel moment, ne ocupăm noi de toate detaliile tehnice.

Sună-mă chiar acum la tel: 0744.33.77.11 și hai să începem o colaborare profitabilă pentru tine! Te aștept cu mare drag la studio!

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil