Vrei să-ți mărești sânii? Iată la ce ar trebui să te aștepți

Autor: Charmy
Vrei să-ți mărești sânii? Iată la ce ar trebui să te aștepți, Charmy

Augmentarea mamară este una dintre cele mai populare operații estetice în rândul femeilor. Foarte multe paciente ajung în clinici specializate pregătite să își schimb aspectul fizic și să se bucure de mult mai multă încredere în propria persoană. Evident, sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le știi atunci când iei decizia de a efectua procedura pentru mărirea sânilor. 

Alegerea silicoanelor este întotdeauna personalizată

Fiecare pacientă are particularitățile sale, astfel că medicul specialist va efectua un control amănunțit înainte de a decide tipul de implant utilizat sau tipul de incizie. Dimensiunea și forma implanturilor trebuie să se potrivească siluetei pacientei și, de asemenea, să fie pe măsura așteptărilor și obiectivelor comunicate de către aceasta încă de la prima consultație. La prima întâlnire cu medicul veți afla și cat costa operatia cu silicoane și orice alte detalii vă interesează. 

Candidate eligibile pentru implanturi mamare

În primul rând, majoritatea femeilor care doresc silicoane vor sâni mai mari deoarece nu sunt mulțumite de dimensiunea naturală. Totuși, acesta nu este singurul motiv pentru care pacientele apelează la augmentarea mamară. Implanturile sunt eficiente pentru corectarea asimetriilor, modificarea formei și volumului, dar și pentru un efect de lifting. 

Cele mai citite articole

Nașterile sau schimbările semnificative în greutate afectează calitatea pielii și forma sânilor, așa că implanturile, des utilizate în chirurgie plastica, reprezintă o variantă excelentă pentru un aspect fizic îmbunătățit. 

Vrei să-ți mărești sânii? Iată la ce ar trebui să te aștepți, Charmy

În ce constă operația de mărire a sânilor

Intervenția de mărire a sânilor se efectuează sub anestezie generală. Specialistul face pregătirile necesare și realizează inciziile în modul în care pacienta a fost anunțată. Acestea pot să fie inframamare, peri-areolare sau transaxilare. Diferențele dintre ele constau în vizibilitatea cicatricilor, în funcție de zona în care trebuie efectuate. După crearea spațiului necesar chirurgul plasează implanturile mamare și va ajusta poziția lor pentru ca acestea să fie simetrice. În final, incizia este închisă corespunzător. Operația durează aproximativ două ore și necesită 24 de ore de spitalizare.

Recuperarea după intervenție

Ritmul de recuperare după intervenția de mărire a sânilor diferă de la o persoană la alta. În general, durerile dispar după aproximativ 5 zile, însă acestea nu sunt semnificative. Pentru a evita complicațiile sau disconfortul ridicat, pacientele trebuie să evite orice activități obositoare timp de 6 săptămâni și să poarte bustiera recomandată de medic. Acesta este un accesoriu esențial care asigură suport sânilor în perioada de recuperare. Vânătăile care apar după operație dispar în 2-3 săptămâni, în funcție de capacitatea de vindecare a organismului fiecărei femei. 

Pentru a afla mai multe detalii despre operația de mărire a sânilor, programează-te la o primă consultație și pregătește întrebări, în așa fel încât să descoperi toate avantajele, dar și potențiale riscuri ale intervenției.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil