Alegerea cerceilor potriviți pentru copii

Autor: Charmy
Alegerea cerceilor potriviți pentru copii, Charmy

Pentru sănătatea copilului, și mai ales a bebelușului, părinții trebuie să se asigure că găurile în urechi pentru a purta cercei sunt date în condiții de siguranță și îngrijire corespunzătoare, pentru a menține la distanță orice disconfort. Acest lucru începe cu găsirea tipului potrivit de cercei care să se potrivească celui mic. Există ceva mai multe forme și culori drăguțe Atunci când vine vorba de cercei pentru copil, există o varietate de forme și de culori drăguțe, însă ce mai trebuie știut pentru ca alegerea cerceilor să nu dăuneze copilului?

De de cerceii pentru bebeluși nu sunt aceiași cu cerceii pentru adulți

Cei mai buni cercei pentru bebeluși sunt concepuți  exclusiv  pentru urechea unui bebeluș. În primul rând, aceștia sunt vizibil mai mici decât cerceii pentru un adult. În general, au acul mai scurt din cauza dimensiunii urechii bebelușului, sunt ușori, astfel să nu cântărească mult în urechea bebelușului, au măsuri speciale pentru a fi menținuți în poziție pentru o fixare mai sigură. Aceste diferențe ajută la prevenirea disconfortului bebelușului, deoarece există și cercei care pot fi prea grei sau care pot zgâria. Supravegherea este întodeauna o recomandare bună cu orice tip de bijuterii pentru copii sub 3 ani, piesele mici pot fi un pericol pentru cel mic. Este important  ca cerceii să fie proiectați special pentru copii.

Există trei lucruri de bază atunci când vine vorba de alegerea cerceilor pentru cel mic:

–   material – un material hipoalergenic fiind cel mai bun;

–   dimensiune – mică și ușoară;

Cele mai citite articole

–   design – cu șurub, de preferat.

De ce sunt recomandați cercei din aur pentru copii

Sunt recomandați cerceii din metale prețioase cu un conținut mai ridicat de aur, în special cerceii din aur de 18K sau 14K, deoarece urechile copiilor sunt mult mai sensibile, iar în acest sens ar trebui utilizați numai cercei de calitate premium. Astfel, toată gama cercei din aur pentru copii este considerată cea mai bună opțiune.

Cerceii din aur să fie din aur de înaltă calitate. Cu cât este mai mare conținutul de karate, cu atât mai puțin probabil vor exista alte componente care vor provoca iritații sau o reacție  alergică. Cerceii de 14K pentru copii sunt o opțiune excelență din acest punct de vedere. De obicei, aceștia au suficiente karate pentru a evita reacțiile amestecate cu beneficiile altor metale pentru durabilitate. Pentru piele foarte sensibilă este recomandat aurul de 18K.

Argintul este un alt metal prețios considerat a fi hipoalergenic și este considerat o alegere bună pentru cerceii copiilor. Ca și în cazul aurului, argintul este doar un metal moale. Argintul sterling este alcătuit din 92,5% argint și de obicei nu va provoca iritarea pielii pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea,  argintul este predispus la degradare vizuală și va necesita puțină întreținere pentru a-i păstra aspectul frumos. Pentru cerceii de argint ai copiilor, se folosește argintul sterling acoperit cu un strat de rodiu pentru a preveni pătarea, conferind în același timp cerceilor strălucire durabilă.

Oțelul inoxidabil este un material durabil și igienic folosit adesea pentru bijuteriile care străpung urechea. Oțelul inoxidabil poate fi un metal hipoalergenic și o opțiune de cost mai mică pentru cerceii copilului. Cu toate acestea, acest metal poate fi alcătuit din mai multe combinații diferite  de aliaje metalice, iar niște cercei potriviți pentru copii nu trebuie să conțină o cantitate mare de nichel.

Cele mai citite articole