Haine de blană pe care să le porți în stilul tău

Autor: Charmy
Haine de blană pe care să le porți în stilul tău, Charmy

Datorită ritmului rapid al vieții, multe fete au început să prefere haine de blana care sunt ușor de purtat și foarte versatile. Pot avea o lungime scurtă, mâneci 3/4 mai confortabile și un guler confortabil. Desigur, pentru regiunile cu un climat dur de iarnă, o haină de blană cu mâneci trei sferturi nu va funcționa, dar pentru perioada de toamnă, poți lua în considerare această opțiune. 

Haine de blană – Cum să le combini?

Dacă stai în dubii cu ce încălțăminte poate fi purtată o haină de blană scurtă, atunci poți afla că se potrivește la orice tip de încălțăminte, cu condiția de a fi într-un anumit stil. Cu cizme înalte sub genunchi și peste genunchi, vei arăta foarte elegantă și expresivă. 

Le poți asorta cu o fustă sau o rochie cu tăietură dreaptă. Botinele sunt, de asemenea, o opțiune excelentă pentru haine de blană scurte. Poți completa imaginea cu pantaloni clasici sau blugi negri strâmți, care se potrivesc foarte bine.  Încălțămintea fără toc este potrivită pentru stilul casual. Pantofii de damă fără toc vor merge bine cu o haină de blană și te vei simți confortabil toată ziua.

Despre haine de blană la modă fără guler sau fără mâneci

Această versiune neobișnuită a hainelor de blană arată foarte proaspătă. Există mai multe opțiuni pentru acest model. Stilul include haine de blană scurte, ușoare, care amintesc mai mult de o jachetă de toamnă. 

Haine de blană pe care să le porți în stilul tău, Charmy

Cele mai citite articole

Cele cu lungime medie au o particularitate care constă în eleganța lor specială. În același timp, aceasta este mai probabil o opțiune de toamnă târzie, deoarece gâtul rămâne deschis. Iarna totuși, poți adăuga o eșarfă mai groasă, deoarece este destul de frig pentru a merge cu gâtul expus.  

Cumpărarea unei veste de blană ar trebui să se concentreze și asupra sezonului de toamnă. Deși o combinație interesantă pentru începutul iernii este vesta de blană combinată cu o jachetă din piele naturală.  

Poate să se potrivească cu culoarea vestei, dar poate să și difere de aceasta. Vestele de blană naturală sunt populare, deoarece costă mult mai puțin decât o haină obișnuită, dar arată la fel de bine și, uneori, chiar mai bine. Dacă dorești să îți diversifici garderoba de toamnă, ar trebui să acorzi atenție vestei de blană naturală. 

Hainele de blană fără mâneci câștigă popularitate în fiecare sezon. Înainte de apariția lor, multe fete trebuiau să-și plieze în mod constant mânecile lungi incomode, iar în cazul unei haine de blană, acest lucru este aproape nerealist. 

Prin urmare, astăzi poți alege veste de blană la modă, care pot fi combinate pentru a crea diferite imagini. Hainele de blană fără mâneci pot fi purtate la pantaloni sau la fuste și rochii și de asemenea, îți poți completa imaginea cu cizme, ghete, botine, adidași. 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil