Parfumul care ți se potrivește cel mai bine iarna

Autor: Charmy
Parfumul care ți se potrivește cel mai bine iarna, Charmy

Iarna nu este un anotimp prea prietenos cu pielea noastră, așa că este nevoie de un parfum care să fie mult mai intens decât cele concepute pentru restul anotimpurilor. În plus, atunci când vrei să miroși bine, nu uita că fiecare anotimp are propriul miros, dar îți oferă și esențe speciale pentru a te evidenția.

Ai la dispoziție o gamă variată de parfumuri de nișă pentru femei, așa că vei avea de unde alege un parfum care să ți se potrivească. Lipsa căldurii trebuie compensată cumva, așa că iarna îți oferă posibilitatea de a încălzi atmosfera cu numai câteva pulverizări de parfum.

Iarna nu-i ca vara, nici măcar atunci când este vorba despre parfumuri!

Cele mai citite articole

Mai ales că în timpul iernii, straturile de îmbrăcăminte sunt mai numeroase, ceea ce nu permite mirosului să iasă la suprafață atât de ușor. De aceea, parfumul de iarnă trebuie să aibă cea mai bună chimie cu trupul tău. În plus, în anotimpul rece, pielea se usucă mai repede, se deshidratează, iar parfumul folosit trebuie să fie mai intens și mai călduros pentru a reuși să ofere protecția dorită.

Parfumurile pe bază de mosc pot fi folosite fără niciun fel de probleme în timpul iernii. Poți să folosești note de vârf care să fie ușor fructate, dar și note bogate, cele mai avantajoase esențe fiind cele de vanilie, scorțișoară și ambră. Totodată, esențele dulci, precum cele de portocală, lămâie, miere și caramel sunt potrivite pentru acest anotimp. Care crezi că dintre următoarele esențe ți se potrivesc pentru anotimpul cel mai rece al anului? Vezi mai multe sfaturi utile aici și află cum îți poți alege un parfum de calitate!

  • Florale – pentru sezonul de iarnă, iasomia, lavanda și trandafirii sunt o alegere înțeleaptă pentru persoanele care doresc să se evidențieze prin intermediul unui parfum de calitate. Mai mult decât atât, sunt esențe care se potrivesc folosirii de timp de zi, așa că le poți utiliza la serviciu sau la întâlnirile de afaceri care au loc în zile reci de iarnă.
  • Lemnoase – lasă aromele de patchouli, cedru și lemn de santal să te cuprindă în parfumuri care sunt atrăgătoare din toate punctele de vedere. Acestea sunt esențe foarte bogate și naturale, fiind potrivite pentru a fi utilizate pentru evenimentele de seară care au loc iarna.
  • Orientale – combinația între notele subtile și cele bogate rezultă într-un miros persistent care poate fi completat cu esențe bazate pe esențe din rășini, flori somptuoase, mosc și vanilie. Unul dintre avantajele acestor parfumuri este dat de faptul aceste parfumuri atrag și note picante și lemnoase, ceea ce le face ușor de folosit pentru evenimente de seară și ocazii speciale.
  • Fructate – notele acestor esențe sunt aromate și proaspete, mirosul fiind unul care le face potrivite pentru atmosfera încărcată din timpul iernii.

Indiferent de opțiunea pe care o vei alege, nu uita să testezi înainte fiecare parfum pentru a vedea care ți se potrivește în totalitate. Trebuie luat în considerare și tipul de eveniment la care vei folosi acest parfum, dar și perioada zilei în care este utilizat. De exemplu, pentru zi, parfumurile de iarnă trebuie să fie unele mai ușoare și mai proaspete, în timp ce parfumurile de seară trebuie să fie intense și călduroase.

Parfumul tău de iarnă trebuie să te scoată în evidență în egală măsură cu oferirea unui miros de calitate care să dureze. Orientează-te în alegerea ta către acele esențe care îți oferă un plus încă din primul moment al pulverizării. Parfumurile de nișă sunt o soluție avantajoasă, așa că te poți îndrepta către variantele pe care le găsești în magazinele speciale online. Calitatea lor este unul dintre punctele forte care le recomandă, așa că iarna o să ți se pară cu mult mai frumoasă de fiecare dată când folosești parfumuri de top! Vezi sfaturi utile aici.

Cele mai citite articole