4 modele de pantofi potriviţi pentru mersul la birou

Autor: Charmy
4 modele de pantofi potriviţi pentru mersul la birou, Charmy

Pantofii pe care vrei să îi porţi zi de zi sunt foarte importanţi. Ei trebuie să fie comozi şi să se potrivească stilului tău unic. Astfel, dacă mergi la birou, ai nevoie de anumite modele care să se potrivească cu ceea ce doreşti să obţii din punct de vedere vestimentar. Raxela oferă multiple opţiuni de pantofi confortabili şi frumoşi, de calitate superioară. De aici îţi poţi alege perechea preferată pentru a merge la birou.

Iată 4 modele de pantofi care sunt potrivite pentru mersul la job, la birou. Alege ceea ce ţi se potriveşte şi ce te face să te simţi bine zilnic.

1. La birou poţi purta pantofi negri simpli

Pantofii simpli, care au culoarea neagră, sunt foarte versatili. Ei sunt foarte uşor de asortat şi de integrat în orice gen de ţinută. Te poţi bucura de ei alături de un costum de orice culoare. Poţi să îi foloseşti cu pantaloni sau cu bluze elegante, precum şi cu rochii sau fuste potrivite pentru zona office. Poţi cumpăra asemenea pantofi cu diverse tipuri de prindere pe picior sau cu vârf diferit, în funcţie de stilul tău personal.

2. Poţi alege să porţi pantofi cu vârf ascuţit şi toc mai gros de înălţime medie

Cele mai citite articole

La birou poţi oricând să alegi să porţi pantofi cu vârf ascuţit şi un toc de înălţime medie. Un toc mediu îţi asigură confort de-a lungul întregii zile. Vârful ascuţit este clasic şi poate să fie asortat la orice fel de costum. El este permanent în tendinţe şi este versatil. Poţi să alegi o pereche de pantofi nude, roşii sau galbeni, în funcţie de stilul tău. Culoarea pantofului este foarte importantă pentru a alcătui imaginea dorită.

3. Pantofii nude sunt perfecţi pentru orice tip de outfit

Pentru a putea să asortezi totul uşor şi pentru a obţine un efect de alungire vizuală a piciorului, poţi cumpăra o pereche de pantofi nude. Poţi alătura acestui tip de pantof orice gen de rochie sau fustă, precum şi pantalonii eleganţi, specifici pentru zona office. Astfel, poţi purta pantofii cu o rochie tot nude, de lungime medie. De asemenea, îi poţi folosi într-un outfit neobişnuit, cu taior croit asimetric sau pantaloni uşor evazaţi.

4. Pantofii coloraţi pot să îţi scoată în evidenţă costumul simplu

Pantofii coloraţi sunt foarte speciali în construirea ţinutelor pentru birou. Astfel, dacă preferi să ai costume simple, poţi să le asortezi oricând cu o pereche de pantofi coloraţi. Alege să porţi pantofi roşii, verzi, cu pattern-uri colorate sau desene interesante. De asemenea, poţi cumpăra şi pantofi cu tocuri deosebite, cu aplicaţii vesele şi frumoase, de la Raxela.

Cele mai citite articole

Articole relevante