Coafuri pentru copii de 10 ani cu parul ondulat

Autor: Charmy

Coafuri pentru copii de 10 ani cu parul ondulat, Charmy

Mamele cauta intotdeauna idei noi pentru coafurile fiicelor lor. Mai jos va propunem cateva idei de coafuri par ondulat pentru fetite. Alege modelul potriv pentru fiica ta.

1. Coafura par ondulat si dezordonat Este una dintre cele mai simple coafuri pentru par ondulat pe care i le poti face unei fetite. Aceasta coafura speciala nu ia mult timp. In principal, mamele trebuie sa onduleze parul fiicelor lor si apoi sa il pieptene incat sa obtina un par cat mai dezordonat.

2. Coafura bob si ondulat In cazul in care mamicile doresc sa dea un aspect clar parului fiicelor lor, ar trebui sa aleaga coafura bob si putin ondulat la varfuri. Taiati mai intai varfurile parului si apoi ondulati putin varfurile spre interior.

3. Coafura cu breton si bucle Este una dintre cele mai dragute coafuri pe care i le poti face unei fetite. Cu aceasta coafura ea va arata nevinovata. Daca nu te descurci sa obtii un breton ca in poza de mai jos, mergi la stilist, apoi ii poti face bucle.

Cele mai citite articole

4. Coafura casual par ondulat Pentru a obtine aceasta coafura casual nu este nevoie sa mergeti la stilist. Coafura casual cu par ondulat este o optiune usoara pe care o poti face fetitei tale. Pentru a ondula parul aveti nevoie de o crema, dar evitati sa utilizati pe cele cu un continut excesiv de substante chimice.

5. Coafura par ondulat si strans Aceasta coafura se aseamana cu cea a parului permanent. Multe femei aleg sa-si faca astfel propria coafura. Inainte de a alege aceasta coafura, trebuie sa intrebati fetita daca sa se simte confortabil cu aceste bucle.

6. Coafura formala par ondulat Bucle formale sunt potrivite pentru ocazii speciale.
7. Coafura par ondulat la capete In cazul in care fetita ta are parul lung, atunci cu siguranta acest tip de coafura este potrivit. Tot ceea ce trebuie sa faceti este ca la capete sa il ondulati.

8. Coafura cu bucle lejere O alta idee de coafura ondulat pentru fetite este de a face bucle lejere. Aceasta coafura se poate face foarte repede in 2-3 minute.

9. Coafura simpla par scurt si ondulat In timpul verii fetitele doresc o coafura cat mai simpla, dar eleganta. Aceasta coafura este o optiune perfecta pentru perioada de vara. Este potrivita pentru cele care au parul mai scurt.

Cele mai citite articole