Cum se impleteste parul pas cu pas

Autor: Charmy

Cum se impleteste parul pas cu pas, Charmy

Cum imi impletesc parul? Aceasta este intrebarea care sta pe buzele a numeroase femei. In orice sezon coafurile impletite se poarta foarte mult. De ce? Pentru ca o coafura cu parul impletit este foarte versatila, potrivita chiar daca te afli in timpul liber sau la birou, cat si pentru evenimente speciale. Pe langa acest aspect poate fi foarte sexy sau iti poate oferi o alura inocenta si copilaroasa.

Printre cele mai frumoase si intalnite impletituri se numara cea olandeza, ruseasca, cascada sau coada de peste.

Vrei si tu una dintre cele mai speciale impletituri de par pas cu pas? Mai jos aveti cateva impletituri pas cu pas:

1. Cum sa faci o impletitura coada de peste pas cu pas

Cele mai citite articole

Impletitura coada de peste se afla printre cele mai in voga impletituri in ceea ce priveste aranjatul parului. Este o impletitura simpla pe care o poti face singura acasa, urmand cativa pasi.

  • Pentru inceput piaptana parul bine si imparte-l in doua suvite mari si egale. Se ia cate o suvita foarte subtire, una din partea stanga si una din partea dreapta si se intersecteaza in X.
  • Se repeta acest procedeu pana cand nu va mai ramane niciuna libera.

Ca un truc trebuie sa ai mare grija pentru ca suvitele sa fie subtiri si sa le strangi foarte bine pentru a nu se desface din coada. La final, dupa ce ai terminat, ca sa latesti coada poti trage usor marginile.

2. Impletitura olandeza pas cu pas

Impletitura olandeza mai este cunoscuta si sub numele de impletitura Dutch sau impletitura frantuzeasca inversa. Este o coafura sexy care poate fi realizata atat pentru la locul de munca, cat si in alte contexte, cum ar fi o petrecere.

3. Impletitura frantuzeasca sau spic pas cu pas

4. Impletitura sarpe sau zig-zag pas cu pas

Desi lasa impresia unui efect sofisticat, impletitura sarpe sau zig-zag este una dintre cele mai simple impletituri. Vezi filmuletul de mai jos si vei ramane uimita cat de usor se poate realiza impletitura.

Cele mai citite articole