Cum iti promovezi business-ul simplu si fara o investitie majora prin pixuri personalizate

Autor: Charmy

Cum iti promovezi business-ul simplu si fara o investitie majora prin pixuri personalizate, Charmy

Promovarea unui business nu necesita neaparat investitii de mii de lei in publicitate online sau offline, ci pur si simplu investitii minime in pixuri personalizate pe care reprezentantii le pot oferi angajatilor sau colaboratorilor, clientilor fideli sau in curs de fidelizare.

Cu alte cuvinte, este suficient ca persoanele care administreaza un business sa faca investitii mici in produse mici dar foarte utile, ce pot fi personalizate cu numele si logo-ul companiei. Un pix personalizat poate fi oferit drept cadou angajatilor si colaboratorilor cu diferite ocazii.

Tipuri de personalizare pixuri

Foarte multe persoane apeleaza la comandarea unor pixuri personalizate in cazul in care detin o companie, dar nu stiu metodele concrete de personalizare a pixurilor. Un pix poate fi personalizat prin metode profesioniste, astfel incat rezultatul sa fie durabil in timp. Tiparirea directa este una din principalele metode de personalizare, primul pas fiind introducerea pixului in echipamentul pentru tipar si tiparirea pe suprafata grafica. In urma imprimarii vopselei in plastic, aceasta se va usca la o lampa ultavioleta, vopseaua va face ulterior parte din plasticul pixului si nu va mai putea fi stearsa sau zgariata.

Metoda de tiparire presupune ca toate culorile de pe suprafata pixului sa devina mai vii si textele sa se vada mai clar din cauza rezolutiei mare de imprimare. Vopseaua este special creata pentru plastic si nu este daunatoare. De asemenea, mai exista si tehnica de personalizare denumita serigrafie ce presupune personalizarea folosind site special create prin care trece vopseaua ce ajuta la crearea unui model diferit de pix.

Acestea sunt principalele metode de personalizare pentru pixurile din plastic, dar si pentru pixurile din metal. Calitatea produsului final este data si de tipul de aparate prin care se aplica vopseaua.

Tipuri de pixuri personalizate

Exista numeroase modele de pixuri ce pot fi personalizate:

  • Pixuri metalice Prestige in diverse culori: acestea au un design modern si un corp solid, o suprafata lucioasa, sunt rezistente si au varful si clipsul din otel inoxidabil argintiu, precum si inele cromatice la baza inferioara. Culorile disponibile sunt numeroase, iar capul butonului de inchidere sau deschidere este din plastic si ofera o senzatie extrem de placuta.
  • Pixuri din plastic Viva  in diverse culori: acestea sunt realizate din materiale de calitate, au un grip confortabil, usor de prins, sunt apreciate de clienti pentru pretul accesibil, dar si pentru modul in care scriu.
  • Pixuri metalice personalizate Sirius : usoare si elegante, usor de personalizat datorita suprafetelor mari, disponibile intr-o mare varietate de culori si produse in Uniunea Europeana, acestea ajuta la construirea unei imagini puternice utilizand cele mai noi tehnologii de gravare cu laser.
  • Pixuri metalice personalizate Sonic Touch: elegante si rezistente, pixurile metalice Sonic Touch ofera o senzatie stilata si robusta, au un grip confortabil cauciucat, sunt disponibile intr-o gama variata de culori si au un cap plastificat pentru o senzatie placuta.
  • Pixuri metalice personalizate JOA- acestea au un design modern, un corp solid, suprafata mata si sunt foarte rezistente, au varful si clipsul din otel inoxidabil argintiu.

Cele mai citite articole