Timisoara – rampa de lansare pentru afacerea ta?

Autor: Charmy
Timisoara – rampa de lansare pentru afacerea ta?, Charmy

Fiind cel mai mare oras din regiunea istorica a Banatului, Timisoara reprezinta unul dintre cele mai importante centre industriale, comerciale, universitare din tara. Deoarece este cu totul deosebit din punct de vedere al arhitecturii amenajarii – este strabatut de raul Bega, singurul canalizat din tara, Timisoara poate reprezenta locatia ideala pentru ati stabili resedinta si chiar mai mult de atat. Aceasta exercita o atractie deoasebita si pentru antreprenori. 

Poate fi Timisoara locul prielnic pentru deschiderea unei afaceri? Iata cateva puncte forte ale acestui oras:

  • Timisoara este conectata cu Europa centrala si de vest, dar si de alte centre urbane de importanta majora din tara precum Cluj-Napoca si Bucuresti prin drumuri realizate la standarde moderne, respectiv autostrazi.
  • De asemnea, Timisoara este un centru universitar cu un numarul mare de absolventi anual care se orienteaza catre gasirea unui loc de munca in orasul in care au absolvit. Astfel puteti beneficia de forta de munca calificata, tanara, care este la curent cu noile tendinte din domeniile de varf. 
  • Pretul mai scazut al chieriei in comparatie cu Bucurestiul sau Cluj-Napoca reprezinta un alt avantaj. De asemnea ai la dispozitie o gama larga de imobile moderne, perfecte pentru amenajarea birourilor.
  • Nu in ultimul rand, orasul se afla in plina dezvoltarea si expansiune, atragand tot mai multi investitori si specialisti in diverse domenii.

Avand in vedere aceste caracteristici, poti considera Timisoara o rampa de lansare pentru afacerea ta deoarece reprezinta una dintre cele mai prielnice locatii din tara. Pentru a gasi spatiul perfect pentru firma ta, iti punem la dispozitie o gama larga de oferte actuale, pregatita sa faca fata tuturor cerintelor tale. 

Cele mai citite articole

Zona centrala are fara indoiala un farmec aparte, care ii cucereste rapid pe toti vizitatorii. Cladirile imbina valoarea istorica cu un aee fresh, actual. O plimbare pe strazile din centru, care iti ofera sansa de a le admira, iti va imbunatati imediat starea de spirit si iti va starni inspiratia. Cum ar fi insa sa te bucuri de o asemnea priveliste in fiecare zi, chiar de la locul de munca? Si sa le oferi angajatilor tai aceeasi oportunitate? O astfel de locatie, care sa impresioneze din punct de vedere estetic, ii va mentine cu siguranta motivati, creativi si binedispusi in timpul programului.

Timisoara – rampa de lansare pentru afacerea ta?, Charmy

In plus, in zona centrela se afla majoritatea institutiilor importante, centre bancare,  restaurante si cafenele, hoteluri, statii pentru mijloacele de transport si parcari. Desi traficul ar putea fi considerat un dezavantaj, trebuie sa iei in calcul ca acesta este considerabil mai redus comparativ cu alte orase mari, precum inchiriere birouri Cluj.

Descopera chiar intr-o zona centrala de vis, care cuprinde atat cladiri istorice complet renovate, cat si in cladiri noi, moderne, care pun la dispozitie birouri de inchiriat in Timisoara si sunt gata sa devina noul sediu al afacerii tale! 

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil