SCANDAL fara PRECEDENT in lumea TEATRULUI: ANDREI DUBAN il ataca pe Caramitru: “A umilit multe valori nationale! Se zvoneste ca…”

Autor: Charmy

SCANDAL fara PRECEDENT in lumea TEATRULUI: ANDREI DUBAN il ataca pe Caramitru: “A umilit multe valori nationale! Se zvoneste ca…”, Charmy

SCANDAL fara PRECEDENT in lumea TEATRULUI: ANDREI DUBAN il ataca pe Caramitru: “A umilit multe valori nationale! Se zvoneste ca…”, Charmy

Dupa decesul actritei Aimee Iacobescu, Andrei Duban a lansat un atac crancen la adresa lui Ion Caramitru, directorul Teatrului National din Bucresti si al UNITER, organizatia care decide acordarea indemnizatiilor de merit pentru artisti.

Vorbele grele au fost exprimate in conditiile in care Aimee Iacobescu nu se afla pe lista celor care primeau 2.700 de lei, desi a facut un apel disperat catre Caramitru, in care spune ca nu mai are bani pentru medicamente.

Cele mai citite articole

Duban a lansat atacul la o postare a lui Dan Negru. Prezentatorul a scris pe Facebook: “N-am cunoscut-o pe actrita Aimee Iacobescu! O stiu doar din rolul domnitei Ralu dar e revoltator ca a incercat niste ani sa obtina pensia aia de merit care se acorda pentru notorietate in domeniul culturii, stiintei, sportului si n-a reusit! In showbizul mondial exista ONE HIT WONDER, succes pe termen scurt. Si daca ar fi fost doar atat, Aimee Iacobescu isi merita pensia!”

Duban a replicat, la scurt timp: „Spune-i asta si lui Caramitru care a umilit multe valori nationale! Ca deh, e Teatrul National. Se zvoneste ca in urma cortegiului a cazut o coroana de flori chiar in fata TNB. Gurile rele spun ca a prins Caralitru buchetul!”, a scris Duban.

https://b1.ro/stiri/monden/-218485.html

Cele mai citite articole