Cum alegi cadoul potrivit de Dragobete pentru ea

Autor: Charmy
Cum alegi cadoul potrivit de Dragobete pentru ea, Charmy

24 februarie se apropie. Și este, pentru mulți dintre noi, motiv de bucurie și sărbătoare. Noi încurajăm să serbezi iubirea în fiecare zi, cu orice prilej. Însă dacă nu faci asta, Dragobetele îți oferă contextul ideal să iubești…cu un gram mai mult. Să zici un „te iubesc” în plus, să spui poate și un „mulțumesc”. 

Oricum ar fi, credem că 24 februarie nu ar trebui să treacă nesărbătorit în relația ta – de aceea, vrem să te ajutăm și să conturăm, împreună, un cadou cu însemnătate. Care să îi amintească partenerei tale cât de mult o prețuiești și cum iubirea ta pentru ea este pur și simplu din ce în ce mai arzătoare. Iată de ce ar trebui să ții cont când alegi cadoul de Dragobete pentru ea. 

Du-te dincolo de obișnuit

Sună puțin science-fiction ce spunem? Poate că da, însă nu e chiar așa. Totuși, te încurajăm să zbori puțin mai departe de cadourile obișnuite. Desigur, probabil și partenerei tale îi plac…gențile, parfumurile sau ceasurile. 

Însă nu crezi că deja s-ar aștepta să îi faci un astfel de cadou? Cum ar fi să o surprinzi. Să faci un cadou dincolo de obișnuit, dincolo de cadourile pe care femeile le primesc de obicei de la iubiții sau soții lor. Desigur, nu trebuie să fie neapărat un cadou extrem – deși, dacă iubita ta adoră adrenalina, se va super-bucura de un zbor cu parapanta. Însă e nevoie să fie un cadou diferit. 

De exemplu, ia în calcul bijuteriile inteligente – cel mai proaspăt și inovativ trend în materie de bijuterii. Cum funcționează? Ei bine, să spunem că vrei să îi oferi niște cercei cu stocare inteligenta – ea îi va primi, va scana bijuteria cu ajutorul aplicației de telefon și pe ecran îi va apărea mesajul tău. Mesaj care poate fi text, video, foto, colaj, ce vrei tu. Îi poți „imprima” digital cerceii cu un te iubesc, cu poza favorită cu voi sau cu data la care v-ați cunoscut. Pentru noi, ăsta e un cadou dincolo de obișnuit. 

Nu insinua ceva nepotrivit 

Poate pare vag ce am spus în titlu, așa că vom explica: trebuie să te asiguri că darul pe care îl faci nu are niciun mesaj subliminal nepotrivit. Adică nu oferi cadou un blender. Sau un fier de călcat. Nu faci decât să îți pui indirect partenera la treabă sau să îi transmiți că locul ei e în bucătărie. 

Cele mai citite articole

Aceste cadouri super-utile sunt minunate pentru casă-nouă, să spunem. Însă nicidecum pentru Dragobete sau pentru aniversarea ei. Trebuie să faci un cadou pentru EA, nicidecum pentru casă sau pentru beneficiul întregii familii. 

Fii atent. În general

Ca să faci un cadou cât mai apropiat de perfecțiune, trebuie să înveți să fii atent. Așa, pur și simplu, în general – să fii mai atent la ea. De cele mai multe ori, vom menționa poate involuntar lucruri pe care ni le dorim, la care aspirăm sau de care avem nevoie. E important să înveți să asculți. Atenție! De auzit, auzim. Însă nu toți suntem capabili să fim și buni ascultători. 

Așa că asigură-te că ești atent și că asculți ce-ți menționează partenera ta de-a lungul timpului. Poate că se plânge că nu are suficient timp pentru ea. Cum ar fi să îi oferi cadou un abonament la SPA? Sau poate…se plânge că stă prea mult pe scaun la birou. Oferă-i un abonament la masaj. Asta arată nu doar că ești atent la nevoile pe care le are, ci și că o asculți în general. 

Fă un cadou care să rămână

În general, ăsta e cel mai important sfat de care să ții cont atunci când îi faci un cadou: conturează un dar care să rămână în timp, care să genereze amintiri și povești. De obicei, lucrurile materiale impersonale nu prea fac asta. Parfumul acela, oricât i-ar plăcea, se termină. 

Pielea de pe geantă se degradează. Și în urma acestor obiecte nu rămâne nimic. Dacă i-ai cumpăra niște pandantive cu pietre semipretioase inteligente, ele vor genera o amintire, o poveste care va rămâne etern în mintea (și sufletul) partenerei tale. 

Și nu uita: cadourile sunt cu atât mai apropiate de perfecțiune cu cât a pus destinatarul mai mult suflet în ele. Acasă e acolo unde conturezi amintiri: conturează amintiri în fiecare cadou pe care îl faci. Și ține cont să aduci suflet, bucurie și emoție în cadourile tale. 

Cele mai citite articole