Care este garderoba ideala pentru fetite?

Autor: Charmy
Care este garderoba ideala pentru fetite?, Charmy

Fetitele de astazi au adesea gusturi foarte asertive cand vine vorba de imbracaminte. Indiferent daca au 6, 8 sau 10 ani, gasirea hainelor pentru fete care li se potrivesc este adesea o adevarata bataie de cap pentru parinti. Iata cateva reguli de baza pentru construirea garderobei perfecte pentru ele, haine pentru toate ocaziile pe care le gasesti pe Exa Kids, de la cele de zi cu zi pana la ocazii speciale.

Haine confortabile pentru fete

Daca baietii tind sa fie mai agitati si mai temerari, fetitele nu sunt lasate in afara! Prin urmare, este important sa alegi haine confortabile pentru fete, in care sa se poata misca liber. Ceea ce nu impiedica sa fii elegant si sa ai stil. 

Pentru vara sau intoarcerea la scoala, vei alege materiale moi si aerisite, taieturi mai putin apropiate de corp pentru a te simti confortabil. Unor fetite nu le plac rochiile, spre disperarea mamelor lor. Dar daca, dimpotriva, a ta este foarte cocheta si iubeste stilul girly, ar putea dori sa poarte o rochie, indiferent de circumstante. Alege apoi forme mai libere, materiale solide si usor de intretinut, pentru ca fetita ta sa se poata misca in largul sau.

Imbracaminte adecvata varstei lor

Cele mai citite articole

Se spune adesea ca in prezent, copiii cresc prematur. Moda pentru copii reflecta aceasta tendinta in special, iar influenta modei feminine este din ce in ce mai prezenta. Vedem astfel fetite, un fel de „mini eu” al mamelor lor, imbracate intr-un stil care nu se potriveste varstei lor, ceea ce le face uneori sa se simta inconfortabil. 

Copiii vedetelor precum Kim Kardashian sau Beyonce, inca de mici, sunt imbracati cu haine de designer din cap pana in picioare! Cum poti fi surprins, atunci, cand propria ta fiica cere o garderoba la moda? Copiii tai au destul timp sa creasca, nu-i face victime ale modei. Alege haine pentru fetita ta pentru varsta ei. Ceea ce nu o va impiedica sa-si creeze propriul stil daca este deja o fashionista in devenire.

Moda pentru fete: stiluri diferite, de la cele mai clasice la cele mai trendy

Fiica ta are deja idei puternice despre stilul ei de imbracaminte, in ciuda varstei ei fragede? De ce nu, este mai mult un semn ca are caracter. Nu o forta sa se imbrace dupa gusturile tale. Iubeste tinutele sport, imbracamintea unisex pentru copii, ce se potriveste perfect laturii ei de baietel? Dimpotriva, ii plac tinutele pentru fete foarte girly? Las-o sa-si exprime personalitatea ajutandu-o sa aleaga tinute potrivite stilului ei – clasic, trendy, vintage… – si, desigur, varstei ei. 

Un dulap pentru toate ocaziile

Principalul lucru este ca fetita ta are in dulap haine pentru toate ocaziile. Haine pentru fiecare zi, pentru joaca la locul de joaca, pentru momente mai sportive, haine practice… confortabile si rezistente. Ceea ce nu te impiedica aceste tinute sa fie feminine. Pune in garderoba ei si haine din materiale frumoase si atemporale, asa cum vei gasi de exemplu la Exa Kids, un brand de moda pentru copii elegant si sobru, la preturi accesibile. Si apoi bineinteles, nu uita de pantofi, accesoriul esential pentru moda pentru fete.

Cele mai citite articole

Articole relevante