5 idei de cazare pentru un sejur romantic

Autor: Charmy
5 idei de cazare pentru un sejur romantic, Charmy

Cuprins:

1. De ce să rezervi cazare la un hotel sau pensiune cu vedere frumoasă

2. Cea mai potrivită cameră pentru profilul cuplului vostru

3. Originalitatea planificată a unei cine romantice pe balcon sau terasă

4. Decorul potrivit se poate alege cu ajutorul personalului hotelului sau pensiunii

5. Nu uita să te informezi din timp ce excursii romantice poți face în zona aleasă

1. Rezervă un hotel sau o pensiune cu vedere frumoasă

Cazarea într-un hotel, pensiune sau chiar un conac cu vedere frumoasă va rămâne întotdeauna alegerea ideală. Cu atât mai mult dacă e vorba de un sejur romantic, care va rămâne drept o amintire specială pentru cei doi îndrăgostiți multă vreme.

Alegerea unei cazări speciale luând în calcul și priveliștea pe care o oferă face diferența între banal și extraordinar și este ingredientul potrivit pentru o escapadă romantică de neuitat.

Exemple? Lumina argintie lunii intrînd diafan prin ferestrele camerei. Sau o noapte în care să stați pe un balcon frumos, simțind briza mării, privind un peisaj uluitor. Sau, admirând un peisaj montan plin de energii puternice. Sau stând pe pridvorul unei pensiuni rurale, înconjurați de natură, în miresme de fân cosit și cântec de greieri, sub un cer încărcat de stele.

5 idei de cazare pentru un sejur romantic, Charmy

Propunere:

Conacul Ambient – 5 Griviței, 507055 Cristian, România

2. Alege cea mai potrivită cazare pentru profilul cuplului vostru

Există pe platforma Holiday with Views pensiuni și hoteluri pentru toate gusturile și buzunarele. Aici vei găsi camere și apartamente care variază foarte mult chiar și în cadrul aceleiași unități de cazare. Așadar, atunci când alegi locația romantică ideală, ține cont întotdeauna și de profilul cuplului vostru, de preferințele comune pe care le aveți.

Ce vi se potrivește cel mai mult, care sunt acele ingrediente care ar putea face noaptea confortabilă? Vă place un stil mai rustic? Sau unul mai actual? O cazare spațioasă de tip apartament? Sau ceva mic și retras, în stil căsuță individuală? Jacuzzi? Alege cu grijă, deoarece succesul sejurului romantic vor depinde foarte mult de locația aleasă pentru a petrece clipe memorabile încărcate de magie.

Propunere:

Livada 45 – Strada 22 Decembrie 1989 192, Băile Borșa 435250, România

3. Planifică o cină romantică pe balcon sau pe terasă

Nu există doar un anume loc potrivit pentru o cină romantică. Mulți își doresc un mediu intim, fără mulți oameni în jur, în care conversația, schimbul de afecțiune și interacțiunea  să aibă loc în ritmul cuplului vostru, fără bruiaje din exterior provenite de la terțe persoane. Cumva pandemia a făcut posibil și mai mult acest lucru. Plus că dacă vremea este frumoasă, combinația dintre mare sau munte și cerul senin plin de stele va da o notă specială pe timp de noapte dacă cina va fi luată pe balconul camerei sau pe o terasă.

Cele mai citite articole

Dacă vorbim despre o cină deosebită luată împreună cu persoana iubită, ceea ce nu poate lipsi este mâncarea delicioasă. Dacă cazarea se află într-o cabană solitară  și îți place ideea de a pregăti totul de unul singur, te poți bucura chiar și de bucătărie. Dacă preferi confortul și te-ai orientat mai degrabă spre o locație hotelieră de lux, poți eventual alege serviciul de cameră, pentru un plus de intimitate.

Propunere:

Cosama Village – Strada Lunca Poștei nr.19, 545400 Sighişoara, România

4. Alege decorul potrivit cu ajutorul personalului hotelului sau pensiunii

A pregăti cu stil o seară romantică înseamnă întotdeauna să fii atent la detalii. Ideea de la care pleci este să faci o cină romantică cu o anume tematică? Vrei să presari petale de trandafir prin cameră și peste pat? Vrei să faci o cerere în căsătorie în public, în restaurant sau în fața unui șemineu într-o cabană închiriată doar pentru cuplul vostru? Oricare ar fi scopul, va fi probabil necesar să ai nevoie de unele elemente de recuzită.

În general, unitatea de cazare este pregătit pentru acest tip de situații și personalul știe să te ajute în cele mai bune moduri. Nu ezita să ceri ajutor!

Propunere:

La Cabană By the Lake – Argeș, comuna Arefu, lacul Vidraru, 117040, România

5. Interesează-te ce excursii romantice poți face în zonă

Dacă este vorba de mai multe zile pe care el vei petrece în compania persoanei iubite, este bine ca să te informezi din timp cam ce posibilități de plimbări, excursii poți face în zonă, pentru ca amintirile să fie unele cu adevărat senzaționale. Indiferent dacă este vorba de o zonă de munte, una rurală sau de litoral, sigur vei găsi idei bune de petrecere a unui timp de calitate.

Propunere:

Grădinile Romane – Road Chiriteni, Comuna Hangu, Neamț, Romania 161, Gura Hangului.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil