Ghid achizitie rame foto online

Autor: Charmy

Ghid achizitie rame foto online, Charmy

Din ce in ce mai multi oameni sunt captivi in mirajul fotografiilor stocate pe dispozitive electronice. Acestea sunt foarte bune si eficiente pentru ca pot stoca o cantitate foarte mare, de mii de poze pe un singur stick care nu depaseste marimea unei radiere.

Pentru “traditionalistii convinsi”, pentru oamenii care pun pret mai mult pe fotografiile agatate pe perete, pentru cei care prefera sa si-i tina pe cei dragi aproape, punandu-le chipurile pe birou sau asezand fotografiile cu cele mai frumoase momente peste tot prin casa – pe mobila, birou, in bucatarie -, alegerea unei rame foto online este o adevarata provocare.

De aici pot fi achizitionate cele mai frumoase rame foto pentru a fi daruite celor dragi sau pentru a fi utilizate in scop personal. Care sunt criteriile conform carora clientii aleg rame foto online si de ce sunt acestea o varianta mai buna si mai ieftina decat ramele foto digitale, nou aparute pe piata?

Aspectul modelelor variate de rame foto

Atunci cand clientii fac o alegere de o asemenea importanta, trebuie sa tia cont de cel mai important criteriu de selectie si anume modelul ramei alese. In fond, o rama foto trebuie sa se incadreze foarte bine in incaperea in care urmeaza sa fie asezata, sa fie in acord cu culorile alese pentru amenajare, sa aiba un aspect clasic, modern sau elegant, in functie de modul de decorare al incaperii. Pentru cei care cumpara ramele foto pentru a le darui trebuie sa tina cont, in alegerea modelului, de personalitatea celui sau celei care urmeaza sa devina proprietarul ramei dar si de culorile preferate.

Cele mai citite articole

Tipuri de rame foto

Clientii pot achizitiona rame foto clasice, de tip colaj, personalizate, rame foto pentru copii, care au suport de sustinere sau se amplaseaza pe perete, in functie de utilitatea acestora. Asadar, ramele foto pot avea clasica forma dreptunghiulara de tip peisaj sau portret, pot avea un mecanism care le permite sa stea in picioare pe o suprafata plana sau pot fi agatate in perete. Ramele foto multiple sunt reprezentate de un cadru mare in care sunt realizate colaje de fotografii, un ansamblu de mai multe cadre in care fiecare fotografie are locul ei, fiind asezata separat.ramele foto personalizate includ si posibilitatea introducerii unei dedicatii si inscriptionarii numelui sau a unei date, nu numai a pozei in vreme ce ramele foto pentru copii au un design special si placut.

Materialul din care este construita rama foto

Ramele foto sunt construite din mai multe tipuri de materiale, cele preferate fiine lemn, metal, plastic si acril. Ramele foto pot avea forme diferite, gravuri, materialele pot fi vopsite sau inscriptionate cu simboluri, majoritatea avand un design actual, ideal pentru orice locuinta moderna, insa cu texturi si forme diferite.

Dimensiunile ramei foto

Dimensiunile ramei foto alese depind de fotografie, insa si fotografiile pot fi adaptate in functie de rama aleasa. Sunt disponibile rame mici, medii si mari perfecte pentru a inrama diferite fotografii, diplome si chiar premii.

Cele mai citite articole