Cum alegi salonul pentru o nunta restransa? Ce conditii trebuie sa indeplineasca?

Autor: Charmy

Cum alegi salonul pentru o nunta restransa? Ce conditii trebuie sa indeplineasca?, Charmy

In ziua de azi, foarte multe cupluri care se afla la a doua sau a treia casatorie, dar si cupluri care se casatoresc dupa ce au trait in concubinaj mai multi ani, decid sa faca o nunta restransa, in care sa invite numai rudele, cativa prieteni apropiati, cu multa veselie si voie-buna, dar fara prea mult fast. Din ce in ce mai multi miri tineri si trecuti de prima tinerete iau aceasta decizie dupa ce sunt convinsi ca nunta nu trebuie facuta pentru a avea un castig material de pe urma acesteia, ci pur si simplu pentru a se simti impliniti ca si cuplu.

In cazul in care tinerii insuratei doresc o nunta mica dar ca in povesti, in care sa se respecte nu numai traditiile si obiceiurile crestine, ci si traditiile culinare si nu numai. Pentru cei care locuiesc in apropiere de Ploiesti, in Mizil, Buzau sau chiar in Ploiesti ori in localitatile vecine, Seva Events pune la dispozitia acestora un salon nunta Ploiesti mic, suficient pentru o petrecere restransa, dar si foarte cochet.

Ce avantaje au tinerii insuratei care inchiriaza salonul de nunta Ploiesti Seva Events?

Cele mai citite articole

Cei care cauta o locatie de nunta pentru o petrecere restransa pot rasufla usurati. Salonul mic al restaurantului Seva Events intruneste toate cerintele acestora. Acest salon de nunta este situat intr-un peisaj mirific, are suficiente locuri de parcare pentru toti invitatii la nunta, este foarte cochet amenajat si poate fi decorat intr-un stil ales de cuplul de proaspat casatoriti.

Salonul mic al restaurantului Seva Events nu numai ca ofera o locatie intima invitatilor, ci si posibilitatea de a dansa si de a petrece in voie. Acest salon permite cuplului sa se joace cu nuantele, cu ideile decorative, cu aromele si cu culorile. Salonul mic poate fi amenajat cu un cake bar, cu o cabina foto si chiar cu o fantana de ciocolata.

Nu in ultimul rand, salonul mic are ferestre pe toata lungimea peretelui, oferind posibilitatea mirilor de a instala un joc de lumini pentru a crea atmosfera. Pe site-ul restaurantului, potentialii clienti nu numai ca pot vedea cum arata salonul mic Seva Events, ci isi pot face o parere si despre spatiul disponibil, despre modul in care poate fi amenajat acesta, despre tipul de evenimente pentru care este potrivit.

In plus, tot in mediul online, clientii pot cere o oferta, pot vedea lista intreaga de servicii si de pachete, pot vedea care sunt variantele de meniu si ce pret au acestea, convingandu-se asadar de alegerea pe care urmeaza sa o faca pentru unul din cele mai importante evenimente din viata lor, momentul in care se casatoresc.

Salonul mic Seva Events se va dovedi extraordinar si pentru botezuri, pentru petreceri aniversare, pentru cei care doresc sa isi celebreze nunta de argint, onomastica, o reusita pe plan profesional, dar si pentru petreceri mici intre angajatii unei companii. Serviciile Seva Events sunt prompte, eficiente si foarte apreciate de clienti.

Cele mai citite articole