Idei de impodobire pentru un brad de Craciun cat mai frumos si reusit

Autor: Charmy
Vezi aici reduceri

De la globuri care trec prin decoratiunile mai traditionale: exista multe idei pentru a-ti decora un brad de Craciun in alb. In plus, pentru cei mai moderni si indrazneti, exista si posibilitatea de a alege un pom artificial subtire, cu frunze albe pentru a decora intr-un mod original si particular.

O solutie buna, in ceea ce priveste moda, este sa preferati decoratiunile pentru un brad artificial de Craciun la moda din 2021. Fie ca este vorba de nuante roz, albastru, rosu, metalic precum auriu si argintiu, sau transparente, nu conteaza deoarece baza ta alba va domina intotdeauna. Alb, auriu si cupru.

Puteti alege sa fie impodibit cu urmatoarele culori: brad de craciun alb si auriu,  alb si cupru, brad artificial cu rosu si alb, etc. Oricine doreste sa obtina un rezultat frumos, foarte luminos, poate decora bradul alb cu lumini. Da, doar cu lumini.

Odata aprinsa, aceasta piesa decorativa festiva va capata un aspect uimitor si luminos. Fanii stilului romantic vor putea adauga decoratiuni moi si pastelate, poate in roz pudra sau bronz, dar si auriu deschis si gri perlat.

Vezi aici reduceri pentru brad de Craciun. Daca doriti sa incercati un brad artificial de Craciun shabby chic nu va faceti griji, in acest caz decoratiunile din tesaturi, chiar si DIY, cum ar fi inimile, stelele si casele, pot fi suficiente. Multe variante sunt ideale pentru impodobirea unui brad artificial.

Conform statisticilor, al doilea brad de craciun artificial ales dupa cel verde este cel alb.. Luati in considerare faptul ca brazii artificiali albi se potrivesc cu orice culoare doriti pentru decoratiuni.

Decoratiile ideale pentru un brazi artificiali de Craciun

Cei care prefera structura clasica sau poate vor sa cumpere un adevarat pom de Craciun, pot alege in continuare decoratiuni de Craciun albe. Sugestia noastra este sa ne concentram exclusiv pe aceasta nuanta sincera.

Fulgii de zapada, marionetele, stelele, globurile, pandantivele cu efect de gheata si orice alt ornament care prezinta aceasta nuanta vor face bine. Daca doriti cu adevarat sa adaugati alte elemente, va recomandam sa preferati culori foarte deschise, practic imperceptibile, cum ar fi pudra, aurul delicat si perla.

Cele mai citite articole

Pentru a va face bradul alb mai frumos, adaugati o multime de puncte de lumina, intotdeauna albe. Si daca cumva sunteti genul de persoane care prefera un brad mai modern, avand in vedere ca este alb il puteti asorta cu orice fel de culoare sau culori doriti, puteti opta sa adaugati decoratii multicolore la fel ca si ledurile.

Brad de Craciun  cu zapada

O alta solutie excelenta pentru a reusi in intentia noastra este de a opta pentru un brad artificial de Craciun acoperit de zapada. Pe piata, exista multe modele disponibile, capabile sa satisfaca cele mai variate nevoi.

Acestea variaza de la brazi de Craciun redusi, pentru cei care nu doresc sa renunte la un decor festiv fara sa cheltuiasca o avere, pana la pomii de Craciun artificiali de lux, care reproduc cu fidelitate efectul zapezii pe ramuri, pana la pomii de Craciun subtiri, care au un de diametru decat cele traditionale, deoarece sunt concepute pentru camere mai mici.

In orice caz, cu brazi de Craciun artificiali de calitate veti obtine un decor cu adevarat sugestiv de Craciun. Adaugati doar niste lumini si cateva decoratiuni pentru a transforma imediat atmosfera casei.

Alternativ, pentru a obtine efectul de zapada, il puteti face singur cu un spray care va va oferi acest decor. In acest caz, il puteti face si mai frumos adaugand alte decoratiuni de aceeasi nuanta, in special un varf alb pentru brad, care infatiseaza o stea sau poate chiar un inger.

Bradul artificial de Craciun alb

Ce se intampla daca decidem sa cumparam un pom de Craciun artificial alb? Daca iubesti albul total, aceasta este solutia perfecta pentru tine. Ideal intr-un concurs shabby chic, cu tonuri elegante, arborele alb total va iesi in evidenta prin toata particularitatea sa.

Iluminati-l cu lumini calde si alegeti cu atentie decoratiunile si luminile, pentru a evita caderea in prostul gust. Daca vrei sa dai arborelui tau putina culoare dar fara a exagera, poti alege sa-l decorezi cu globuri frumoase si simple iar apoi poti adauga chiar si cateva decoratiuni simple intr-o singura nuanta.

Albastru deschis, rosu, roz sau verde va fi bine, important este ca toate au aceeasi culoare. Practic raspunsul aici este simplicitatea, cu cat bradul este mai simplu cu atat va fi mai frumos si va aduce bucurie casei si familiei tale, deci incearca sa optezi pentru ornamente si lumini de aceeasi culoare si cat mai simple posibile.

Daca iubesti genul modern, ai putea sa-ti decorezi un brad de Craciun cu decoratiuni cu suprafete metalice, precum auriu sau cupru. In acest caz puteti sa alegeti decoratiuni cu forme esentiale si geometrice, care fac arborele contemporan si elegant.

Cele mai citite articole