De ce trebuie sa alegi rochii de marimi mari daca esti corpolenta? Specialistii te sfatuiesc!

Autor: Charmy

De ce trebuie sa alegi rochii de marimi mari daca esti corpolenta? Specialistii te sfatuiesc!, Charmy

Femeile sunt fapturi gingase si frumoase, dar intotodata si puternice si elegante. Unele femei sunt slabute, altele au forme pline si sunt mai corpolente. Indiferent de aspectul fizic, femeile ii pot impresiona pe cei din jur prin caracterul lor puternic sau sensibil, prin frumusete si inteligenta, iar daca stiu cum sa se imbrace si cum sa isi aleaga hainele pe masura potrivita, si prin eleganta si stil. Magazinul online Yves.Fashion ofera clientelor posibilitatea de a investi in haine pe masura lor, potrivite personalitatii si stilului ales.

Rochiile marimi mari sunt potrivite atat pentru tinutele business, cat si pentru tinutele elegante

Femeile isi pot evidentia calitatile fizice si isi pot ascunde unele mici defecte daca poarta rochia potrivita. Fie ca aleg rochia pentru a o imbraca o zi la birou sau o seara la un eveniment special, femeile trebuie sa isi aleaga marimea potrivita. O rochie prea strimta ar putea sa le dezavantajeze din mai multe puncte de vedere si chiar sa le faca sa arate ridicol. Rochiile marimi mari, pe de alta parte, sunt optiunea potrivita pentru femeile care au o silueta plina si forme generoase.

Chiar daca forma corpului nu este tocmai cea din reviste, femeile trebuie sa aleaga o rochie care sa le fie pe plac si sa le avantajeze. Aceste obiecte vestimentare trebuie sa le avantajeze si sa le ajute sa gaseasca un echilibru intre forma corpului si modificarile pe care doresc sa le faca in garderoba si in stilul vestimentar.

Cele mai citite articole

Rochiile marimi mari pot fi casual, office sau elegante. Potrivite pentru toate ocaziile si toate siluetele, astfel de rochii evidentiaza aspectele pozitive si le ascund pe cele mai putin placute ale unui corp cu forme pline, rotunde. Rochia aleasa nu trebuie nici sa fie prea stransa pe corp, dar nici prea larga, iar din punctul de vedere al culorilor alese, nu intotdeauna negrul si albastrul sau culorile inchise avantajeaza. Femeile trebuie sa renunte la ideile preconcepute, conform carora rochia neagra le subtiaza silueta, si sa invete sa aprecieze si alte culori.

Criterii in functie de care femeile isi aleg rochia XXL

Primul si cel mai important criteriu in functie de care femeile isi aleg rochia potrivita este tipul de silueta. Sunt anumite articole vestimentare care se potrivesc numai unui anumit tip de silueta. In functie de indicatiile pe care le gasesc in revistele de specialitate sau pe site-uri, femeile vor sti cum sa isi aleaga rochia in functie de silueta (de tip mar, para, clepsidra sau dreptunghiulara).

Al doilea criteriu in functie de care femeile isi aleg rochia este pretul. Magazinul online Yves Rocher pune clientelor la dispozitie rochii marimi mari din materiale de buna calitate, in culori moderne, cu imprimeuri si accesorii deosebite, la un pret rezonabil.

Nu in ultimul rand, femeile isi aleg rochia in functie de marimea pe care o poarta. O rochie prea mare sau prea mica se va dovedi nu numai o alegere incomoda, ci si una inestetica.

Cele mai citite articole