Tehnologia de care are nevoie orice mică afacere – de la calculatoare la camere de supraveghere

Autor: Charmy
Tehnologia de care are nevoie orice mică afacere – de la calculatoare la camere de supraveghere, Charmy

Dacă aveți o idee de afaceri grozavă, v-ați pus la punct un plan de afaceri clar și concis și deja dețineți un sediu unde vă puteți demara propria afacere, atunci nu vă rămâne decât să vă alimentați afacerea cu dispozitivele electronice de care are nevoie pentru a funcționa excelent și pentru a vă bucura în curând de un număr cât mai mare de clienți. Indiferent de domeniul de activitate, există mai multe dispozitive electronice de bază în absența cărora nicio afacere modernă nu poate funcționa. 

Iată 5 dispozitive electronice considerate pietre de temelie pentru o mică afacere modernă:

Calculator

Indiferent de tipul afacerii pe care o desfășurați, aveți nevoie de unul sau mai multe calculatoare. Computerul este un instrument de afaceri, așa că trebuie să țineți cont de sarcinile zilnice pe care le îndepliniți atunci când îl alegeți. Pentru mulți antreprenori, computerul lor trebuie să facă față elementelor esențiale de zi cu zi, cum ar fi procesare de text, foi de calcul, acces la Internet și la e-mail. Dacă aveți nevoie de un număr mai mare de calculatoare, puteți lua în considerare opțiunea de a achiziționa calculatoare refurbished. Atât timp cât le achiziționați de la un vânzător cu bună reputație, calculatoarele recondiționate pot fi o modalitate excelentă de a obține un dispozitiv de încredere la un preț foarte redus. Poate că nu veți obține un procesor de ultimă generație, dar atât timp cât nu aveți nevoie de un calculator ultra-performant, un calculator recondiționat vă poate ajuta să vă îndepliniți sarcinile zilnice și să economisiți bani. 

Sistem de securitate

Cele mai citite articole

Dacă dețineți o mică afacere, cu atât mai mult securitatea ar trebui să reprezinte o prioritate. Un sistem de securitate de înaltă calitate, bazat pe multiple camere de supraveghere, poate ajuta la gestionarea mai multor probleme – de la prevenirea efracției până la supravegherea nivelului de monoxid de carbon. Cu un sistem de securitate de înaltă calitate, vă puteți concentra pe gestionarea afacerii. Un plan de securitate complet include mai multe sisteme de securitate care pot fi utilizate împreună pentru a asigura protecție maximă.

Supraveghere video

În sistemul de securitate al afacerii pe care o dețineți, supravegherea video îndeplinește mai multe funcții. În primul rând, aveți nevoie de supraveghere video ca măsură preventivă, deoarece descurajează furtul și alte evenimente neplăcute. În cazul în care are loc o infracțiune, filmările video pot ajuta la identificarea suspecților și pot oferi dovezi. În plus, majoritatea camerelor de supraveghere sunt compatibile cu dispozitivele mobile și pot fi verificate de pe computer sau de pe telefon, indiferent unde v-ați afla în lume. 

Laptop

Cei mai mulți antreprenori, în special cei aflați la început de drum, nu pot sta departe de munca lor, așa că ajung să își ia serviciul acasă, la o întâlnire, la o cafenea sau chiar în vacanță. Dacă afacerea pe care o dețineți are nevoie de monitorizare îndeaproape, aveți nevoie de un laptop. În general, laptopul ar trebui să facă tot ceea ce face computerul, pentru a beneficia de o experiență cât mai plăcută. Căutați, așadar, un laptop cu putere de procesare și memorie excelente, dar țineți cont și de alte criterii, cum ar fi dimensiunea și greutatea sa, dimensiunea ecranului, durata de viață a bateriei, conectivitatea wireless, durabilitatea și design-ul compact.

Suită de birou

Productivitatea și instrumentele de gestionare a contactelor sunt esențiale pentru conducerea unei afaceri aflate în curs de dezvoltare. Office Suite vă permite să economisiți timp, să fiți organizat și să oferiți servicii superioare clienților. Pe lângă documente, foi de calcul și prezentări profesioniste, o soluție cuprinzătoare de Office Suite ar trebui să integreze funcții de gestionare a calendarului, a agendei de adrese de e-mailuri, simplificând comunicarea cu colegii și clienții și simplificând totodată fluxul zilnic de lucru.

Cele mai citite articole