Schimb cultural in SUA pentru tinerii romani

Autor: Charmy

Schimb cultural in SUA pentru tinerii romani, Charmy

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Visul American – celebrul “The American Dream” – atrage tineri din toate colturile lumii, care aleg Statele Unite ale Americii ca loc ideal in care pot obtine o viata mai buna pentru ei si pentru familiile lor, un loc in care se pot realiza profesional si din punct de vedere al studiilor.

Tinerii din Romania au acum ocazia sa se familiarizeze cu intreaga cultura americana in cadrul programului de schimb cultural Work&Travel SUA.

Programul Work and Travel in America, se adreseaza tinerilor romani cu varste intre 18 si 32 de ani care urmeaza cursurile de zi ale uneia dintre universitatile acreditate din Romania, fie ele de stat sau particulare, dar si masteranzilor sau doctoranzilor la aceste universitati. Programul Work and Travel se desfasoara pe durata a trei luni si jumatate, in perioadele de vacanta universitara. In cadrul programului tinerii romani lucreaza in SUA timp de 3 luni, si au de asemenea sansa de a vizita Statele Unite, timp de o luna.

Cele mai citite articole

Dincolo de avantajele ce tin de cunoasterea unei culturi si unor locuri noi si la care atat de multi oameni viseaza fara sa reuseasca sa ajunga acolo vreodata, programul Work and Travel permite tinerilor romani sa castige bani (de la 7 dolari/ora).

Schimb cultural in SUA pentru tinerii romani, Charmy

Permisul de munca este valabil in perioada 15 iunie – 30 septembrie, timp in care se desfasoara partea de “work” a programului, urmand ca in perioada 1 octombrie – 30 octombrie sa se desfasoare partea de “travel”, in care ei sa cunoasca locurile si cultura americana.

La finalul celor 3 luni si jumatate acoperite de program, tinerii trebuie sa revina in tara pentru finalizarea cursurilor la care sunt inscrisi.

Daca si tu vrei sa testezi pe propria piele Visul American, nu trebuie decat sa intri pe Studentsexperience.ro si vei gasi acolo toate conditiile de eligibilitate, costurile si documentele necesare pentru programul Work and Travel in America.

Cele mai citite articole

Articole relevante

banner desktop banner mobil