4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre lazile frigorifice

Autor: Charmy

4 lucruri pe care trebuie sa le stii despre lazile frigorifice, Charmy

Fie ca aveti o afacere in domeniul alimentar sau aveti o familie mare, necesitatea unui spatiu mai mare lada frigorifica este esentiala. O solutie in acest sens o constituie o lada frigorifica. Daca v-ati hotarat sa cumparati o lada frigorifica, iata cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont. Lazile frigorifice sunt echipamente care pot stoca o cantitate foarte mare de alimente. Sunt utile daca aveti tendinta de a cumpara si ingheta o multime de alimente in vrac sau doriti sa inghetati o cantitate mare de produse proaspete dintr-o data. Lazile frigorifice au dimensiuni mari, ceea ce inseamna ca veti avea nevoie de mult spatiu pentru depozitare.

Lada frigorifica, 4 argumente pro:

  • Puteti stoca o cantitate semnificativa  de alimente in interior
  • Nu sunt scumpe
  • Sunt ideale pentru depozitarea produselor mari si voluminoase, cum ar fi o bucata mare de carne
  • Ofera spatiu mai util decat congelatoarele obisnuite.

Caracteristicile lazilor frigorifice

Cele mai multe lazi frigorifice dispun de foarte de multe caracteristici benefice pentru cei care au de gand sa isi cumpere o lada frigorifica pentru afacerea sa. Cea mai mare diferenta intre ele si celelalte tipuri de congelatoare este ca majoritatea trebuie sa fie dezghetate manual. Iata principalele trei caracteristici de care trebuie sa tii cont:

1. Cosuri de depozitare. Acestea sunt pozitionate deasupra compartimentului principal si sunt cu adevarat utile pentru pastrarea produselor mai mici, sunt la indemana petru depozitarea alimentelor sau a produselor mai mici. Sunt, de asemenea, ideale pentru a depozita in pozitie verticala pachete deschise, cum ar fi pungile de mazare, impiedicandu-le sa se verse in interiorul congelatorului.

2. Capac cu sistem de contrabalansare. Acest tip de capac iti permite sa il fixezi, atunci cand il deschizi, intr-o pozitie deschisa, permitandu-va sa aveti ambele maini libere pentru a adauga alimente sau a putea accesa interiorul lazii frigorifice.

3. Blocarea capacului. Capacitatea de a bloca capacul cutiei frigorifice este o dovada de siguranta de nepretuit, in special daca este necesara protectia produselor. De asemenea, puteti preveni furtul produselor din cutia frigorifica daca aceasta se afla in magazin. Astfel, multe dintre lazile frigorifice sunt prevazute cu incuietori speciale.

Cele mai citite articole