Ce formule de lapte praf Topfer sunt potrivite in functie de varsta? Iata ce spun informatiile de specialitate!

Autor: Charmy
Ce formule de lapte praf Topfer sunt potrivite in functie de varsta? Iata ce spun informatiile de specialitate!, Charmy

Majoritatea parintilor cunosc importanta pe care o poarta hranirea bebelusului cu lapte matern, acesta fiind o sursa extrem de bogata de vitamine si nutrienti de care noul nascut are mare nevoie pentru a se putea dezvolta bine. Prin urmare, nu este de mirare ca pana si medicii specialisti recomanda ca, pana la o anumita varsta, hranirea copilului sa se realizeze strict cu lapte provenit de la mama.

Cu toate acestea, din diferite motive care pot aparea, exista posibilitatea ca hranirea sa nu se mai poata realiza cu lapte provenit de la mama, fapt care ii determina pe parinti sa caute alternative cat mai facile cu putinta. Un exemplu, in acest caz, il reprezinta asa-numitul lapte praf Topfer, formulele respective fiind adaptate in asa fel incat sa poata fi administrate in toate stadiile de dezvoltare ale nou-nascutului. 

Lapte praf Topfer: formule pentru fiecare categorie de varsta

Dupa cum probabil cunosc mai toti parintii, pentru ca o formula sa fie benefica si pentru ca, implicit, sa nu apara situatii neplacute si neprevazute, este important sa se respecte indicatiile de varsta regasite pe ambalaj.

1. Lapte praf Bio Lactana Pre

Aceasta formula este recomandat sa fie utilizata ca si completare a laptelui matern, in situatia in care acesta nu este suficient, administrarea putand sa se realizeze de la nastere si pana la varsta de 6 luni. Contine lactoza, precum si acizi grasi polinesaturati cu lant lung, culturi probiotice Bifidus de inalta calitate.

2. Lapte praf Lactana Bio 1

Cele mai citite articole

La fel ca si in cazul anterior, acesta poate fi utilizat de la nastere si pana la varsta de 6 luni, el putand fi administrat ca unic aliment de hrana in cazul in care alaptarea nu este posibila. 

3. Lapte praf Lactana Bio 2

Varsta de administrare este de 6-10 luni, laptele continand numeroase vitamine si nutrienti benefici pentru organism.

4. Lapte praf Lactana Bio 3

Acesta este laptele recomandat pentru bebelusii cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 2 ani, in componenta sa gasindu-se pudra de fructe de origine organica: mar, banana, portocala. Continutul mai mare de fibra ajuta la tranzitul intestinal.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie luate la cunostinta.

Cele mai citite articole