Despre anvelope Sailun

Autor: Charmy

Despre anvelope Sailun, Charmy

Tipurile de anvelope Sailun sunt produse de compania chineza Sailun, fondata in 2002 si situata in zona de dezvoltare economica si tehnologica din Qingdao. Compania producatoare Sailun, in ultimii ani a demonstrat o dezvoltare constanta si dinamica, exportand produsele sale in diferite tari ale lumii. In acelasi timp, din 2008 pana in 2010, volumul productiei de anvelope a crescut de aproape 4 ori, ajungand la 9,1 milioane de unitati pe an. Calitatea produselor companiei este confirmata de prezenta multor certificate ale sistemului de management al calitatii ISO. Compania introduce in mod activ evolutii inovatoare avansate in procesul sau de productie, concentrandu-se pe designul unic al anvelopelor, care este dezvoltat folosind tehnologia computerizata de modelare 3D. In magazinul online e-pneu.ro exista o gama larga de modele diferite de anvelope de la acest producator.
Anvelope de vara

Anvelopele de vara ale acestui brand sunt perfecte pentru utilizarea zilnica. La fabricarea de anvelope vara Sailun s-au folosit compozitii unice pentru cauciuc cu adaugarea de componente speciale, care a crescut semnificativ rezistenta la uzura a acestuia. Materialul astfel dezvoltat, asigura o buna manevrare si stabilitate directionala a masinii. Proiectarea asimetrica speciala a benzii de rulare,  asigura o manevrabilitate excelenta si sigura a vehiculului la viraje la si viteze mari. In acelasi timp, canalele crescute fac o treaba excelenta cu functia de drenaj, eliminand problema acvaplanarii pe drumurile umede. Anvelopele de vara sunt disponibile in diferite dimensiuni si modificari sub numele de Sailun Atrezzo.

Anvelopele de vara Sailun Atrezzo Eco sunt anvelope cu costuri reduse, cu un model de rulare asimetric, concepute pentru masinile mici si mijlocii. Conform rezultatelor testelor efectuate de specialisti, Sailun Atrezzo Eco a ocupat locul 11 ​​in clasamentul general.

Anvelope de iarna

Anvelope de iarna Sailun sunt disponibile in doua versiuni – anvelope de iarna studded pentru masini de la 13 la 15 inch si anvelope fara studios pentru SUV-uri de la 14 la 18 inch. Caracteristicile anvelopelor de iarna sunt considerate, modelul clasic al benzii de rulare in forma de V, canelurile largi de drenaj, prezenta coastelor longitudinale pentru a conferi rigiditate structurala si utilizarea unui compus unic al cauciucului. Aceste caracteristici permit ca anvelopele de iarna Sailun, sa ofere o stabilitate directionala excelenta masinii, manevrabilitate eficienta, manevrabilitate ridicata, tractiune de inalta calitate chiar si pe drumurile inghetate, lipsa efectului de acvaplanare pe asfalt umed, o tractiune buna pe zapada. In acelasi timp, aceste anvelope se caracterizeaza printr-o rulare lina si zgomot acustic redus. In general, pretul anvelopelor Sailun este accesibil. De asemenea, se respecta standardele europene si internationale de calitate. Mai mult decat atat, producatorul utilizeaza solutii tehnice inovatoare, pentru a oferi performante excelente, si, de asemenea, a facut posibila cresterea uriasa a popularitatii anvelopelor Sailun atat in ​​tara noastra, cat si in intreaga lume.

Cele mai citite articole

Articole relevante